Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 3

Ngalalaworakeun sahiji ukuran kaamanan

Investasi di cryptocurrencies ieu pakait sareng resiko tinggi, kaasup salaku hasil tina ayana di pasar di angka nu gede ngarupakeun scammers anu ngagunakeun rupa-rupa métode serangan pikeun ménta crypto-tabungan keur investor. janten, nurutkeun pangakuan ti cryptotrader Peter McCormack, serangan on Crypto dompet aya komitmen poean. The séntral oge tunduk cék konstan dina ngajentrekeun.

Tiap wadah tina cryptocurrency a kudu sadar ancaman poténsi sarta nitenan sagala precautions nalika gawé bareng cryptocurrencies:

– Milih metoda nyimpen cryptocurrency: leuwih sae pikeun make dompet tiis tur boga aranjeunna dicadangkeun;

– Paké auténtikasi dua-faktor pamaké

– Install program anti virus bisa dipercaya

– Pernah nyingkab konci swasta Anjeun

– Salawasna pariksa alamat tina dompet na Tumbu

– Boga sistem dipercaya tina kecap akses tur diuk-frasa

Éta ogé patut ngajaga kecap akses Anjeun tur Sid-frasa dina tempat anu aman, disebutkeun éta gampang ngulang nasib Tandaan Frauenfelder, anu di 2017 ampir leungit bitcoins-Na pikeun leuwih ti $ 32,000. Sarta sakabeh sabab anjeunna leungit lambar kalayan sandi tina 24 kecap ti dompét tiis. Merealisasikan yén anjeunna teu tiasa apal PIN-kode jeung dompet, anjeunna horrified ku realisasi anu anjeunna teu tiasa meunang cryptocurrencies na sagala cara.
Frauenfelder banding ka rojongan teknis ti maker dompét crypto, wrote on panglawungan, searched cara pikeun hack anjeunna komo tos ka ahli hipnotis, tapi sadayana ieu henteu mawa hasil nu dipikahoyong.

Salaku hasilna, anjeunna mantuan ku hacker ngora, anu wrote hiji instruksi kana kumaha carana rengat software pikeun hiji dompét tiis. Sanajan, eta ngarugikeun anjeunna loba bulan stres, duit jeung komisi ka hacker pikeun recovering sandikecap jeung Sid-frase.

Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 2 Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 4


Tulis: Richard Abermann


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *