Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 2

Kasalahan tina Crypto Investor

Éta rasa nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meunang euyeub gancang on cryptocurrencies

Cryptotrader Peter McCormack dianalisis kaayaan dina pasar crypto sarta sumping ka kacindekan yen loba peminat crypto anyar datang ka pasar jeung katangtuan mutlak yen aranjeunna bakal tiasa gancang meunang euyeub. Numutkeun McCormack, ieu jadi marga teu ukur keur kuciwa, tapi ogé nepi ka leungitna gancang dana.

asli, nalika pasar geus ngalaman periode nyokot-off, loba investor anyar datang ka eta, hoping pikeun meunangkeun kauntungan gampang. Sumawona, aranjeunna nulis ngeunaan eta dina sakabéh warta, saha jalma anu ngatur pikeun meunangkeun gaji alus, nyaritakeun ngeunaan carita kasuksésan maranéhna. Tapi gelembung anu dilahirkeun: kajadian ku gelembung titik-com, tur sami éta jeung 2008 gelembung perumahan.

Sanajan, pasar crypto teu dianggo dina skéma earnings instan. Ieu pasar spekulatif, nu sababaraha pamaén éta bisa gancang meunang euyeub. Loba gancang leungit kabeh Investasi maranéhna. pasar Crypto, kawas naon pasar séjén, nyaeta cyclical, nu hartina sanggeus periode tumuwuhna, période ragrag merta bakal datangna. Salaku kajadian di 2013: dina jadwal umum cryptology, mangsa ieu Sigana mah jurus tumuwuhna leutik, satutasna aya hiji serelek kalindih.

Sanajan, kanyataanna, dina bulan Nopémber 2013 nu dimodalan tina pasar crypto tumuwuh gancang ngalawan backdrop tina datangna pamaén anyar anu invested di bitcoin – duit anyar revolusioner di mangsa nu bakal datang. janten, ku Désémber 4, 2013 angka ngahontal maksimum mimitina miboga $ 15.7 milyar. Sarta ku Désémber 19, dimodalan murag sharply ampir twofold – ka $ 6.9 milyar. pasar Crypto nyandak leuwih ti dua taun cageur sarta ngahontal highs kaliwat.

ieu kaayaan bisa ngulang, sanajan kiwari pasar keur mata uang crypto pisan benten sareng naon urang ningal dina 2013: pamaén mibanda émbaran nu langkung lengkep ihwal eta, sarta ékosistem anu gancang berkembang nyungsi kagunaan anyar. Tapi, ieu téh pasar spekulatif nu bisa ambruk dina momen naon. Tangtosna, aya conto kumaha bisa meunang euyeub gancang ka dinya, kumaha oge, Chances kaleungitan sagala Investasi alatan strategi investasi rencanana kirang seueur kali luhur.

Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 1 Kasalahan tina Crypto Investor. kasalahan 3


Tulis: Richard Abermann


 

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *