Cryptotrading – Éntri na Kaluar nunjuk

Nalika éta hadé mésér cryptocurrency a? Sarta lamun-mun ngajual? patarosan ieu tebih ti dianggurkeun. Naha anjeun nutupan trend tuntas sarta naha anjeun bakal sono kauntungan anjeun di panurunan dina nilai asset teh gumantung Éntri sagemblengna on dipilih leres tur titik kaluar. Pikeun dimimitian ku, cikan nempo definisi pangbasajanna tina Éntri tur kaluar titik dumasar kana rojongan na lalawanan garis.

Urang geus ngomong yén nalika ngawangun hiji garis uptrend, urang ngandelkeun dua titik utama halangan harga na nguatkeun trend ti pihak. titik katilu ieu bakal wayah pangalusna pikeun meuli atawa asupkeun pasaran. Hiji situasi sarupa katempona ku trend handap, ngan iwal dieu, touch katilu kalayan garis harga fungsi minangka sinyal unequivocal ngajual asset atawa kaluar pasar.

Hiji jurus efektip ngasupkeun pasar oge putus harga ngaliwatan tingkat lalawanan nalika moméntum uptrend hijina dimimitian ngamekarkeun. Pikeun ngurangan resiko, dina situasi saperti éta sasaena nuliskeun pasar ngaliwatan pesenan wates bari Mayar perhatian husus ka zona koreksi.

Éntri na Kaluar nunjuk

Éta nu kudu dilaksanakeun sakumaha aturan nu hiji kamunduran corrective jarang ngaleuwihan 38% ti serelek réngsé panungtungan, sarta sanggeus éta, harga luhur mindeng ditempo. Éta wewengkon, bounded ku vertex panungtungan sarta point of 38%, yén waktu nu sae mésér.

Mun aya hiji trend ngabalikeun jelas tur pasar geus ragrag, hal bagan bisa nembongkeun salaku narabas tina garis rojongan, asset kudu dijual ku kabocoran minimum luhur garis kieu. Teu hese nyekel moment sapertos di tahap awal downtrend a.

strategi sejen pikeun ngasupkeun pasar ieu meuli atawa jual on countertrend a. remen, nu naek countertrend nangtukeun kamekaran kakara balik garis trend, ngarobahna tina garis lalawanan kana garis rojongan. Lamun harga némpél garis kieu, éta waktu pikeun investasi di asset teh.

Dina kaayaan sabalikna, lamun countertrend nu ngarecah garis rojongan, ngarobahna kana garis lalawanan, tur utamana lamun zona koreksi anu caket dieu, kasempetan nu hiji kaluar suksés ti nambahan pasar.

Métode ieu geus kabuktian sorangan dina trend positif atawa négatif dibaca, Tapi aya cara nyieun duit dina koridor of stabilitas relatif. Trend gurat bisa mawa kauntungan pikeun fans pondok- jeung dagang jangka sedeng. Pikeun nangtukeun titik optimal beuli atawa diobral, conditionally ngabagi zone trend datar ku garis horizontal di tengah. A gugah dina harga luhur garis ieu sinyal mésér; a serelek di handap mangrupa pikeun dijual. Téhnik ieu gumantung ka kacenderungan pasar urang tumuwuh atawa ragrag lamun nyebrang wates anu meulah eta dina satengah.

Mun anjeun geus diajar kumaha carana nangtukeun sabaraha hiji agenda warta mangaruhan nilai tukeur hiji, Anjeun tiasa ngusahakeun asupkeun pasar dumasar kana beja panganyarna. subtlety di dieu nyaeta yen pasar teu salawasna meta unambiguously kana acara dunya, sarta kami nyaho sababaraha conto nalika investor geus dijual Bitcoins maranéhanana tanpa ngantosan tumuwuhna gancang pikeun ngan sababaraha jam on négatip warta crypto ti Cina. Urang bakal ngabahas intricacies dagang on warta nu kapisah. Kanggo ayeuna, kumaha oge, kami nganjurkeun practicing dina téhnik digambarkeun. Bagikeun kasuksésan Anjeun sareng urang jeung turutan update tina “nganalisis Ieu” bagian.


Tulis: Richard Abermann


 

One comment

  1. Hello. This post was extremely remarkable, particularly because I was investigating for thoughts on this issue last Monday.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *