ngembangkeun pasar Cryptocurrency di 2018

ngembangkeun pasar Cryptocurrency

Alatan peluncuran bitcoin futures jeung turunan dina séntral stock tradisional; ngadegna leuwih a 100 dana pager hirup anu dagangan cryptocurrencies; jeung dimodalan pasar cryptocurrency ngahontal leuwih ti $500 milyar dina 2017, ahli justly yakin yén cryptomarket ayeuna geus jadi tumuwuh panggancangna jeung industri paling ngajangjikeun tina generasi urang. Kami geus kumpul pintonan sarta prediksi para ahli tur pamaén Industri konci dina ngembangkeun pasar cryptocurrency di 2018.

pendapat ahli
CEO Node40, a parusahaan governance blockchain na cryptocurrency minuhan pajeg, Perry Woodin percaya yén 2018 bakal taun kasadaran masarakat massa pikeun cryptocurrency.

Ieu akang téh jadi sataun pas unggal sobat jeung dulur bakal hoyong terang sabaraha anjeun gaduh na kumaha mésér éta, nyebutkeun Woodin.

mamang teu aya bakal naékna dina jumlah warga maké cryptocurrencies. Jonathan Sela, ngembangkeun bisnis SVP of prop ku YouNow, nu migunakeun blockchain ngawangun ekosistem média, ngira-ngira yén ku tungtung 2018, urang tingali leuwih 50 juta jalma di sakuliah dunya ngayakeun sahanteuna hiji cryptocurrency. Bari panalungtikan anyar ku Blok Saham London (LBX) geus menyimpulkan yén ku tungtung 2018 hiji di tilu millennials bakal invested kana pasar crypto.

Putusan stock séntral tradisional CBOE na CME daptar bitcoin futures sarta pilihan kontrak nyieun cryptocurrency mimiti dunya sarta, meureun pas, cryptocurrencies séjén, a kelas asset anyar sarupa logam mulia, sumber enerji, beungkeut pamaréntah, sarta loba barang sejen tur jaminan. kituna, sataun salajengna posisi cryptocurrencies bakal langkung sah dina Sistim financial légal aya. Simon Yu, CEO StormX, biasa pernyataan ieu. Anjeunna yakin yen 2018 bakal salah sahiji taun pangalusna pikeun cryptocurrency sarta nyorong pasaran ka tingkat anyar.

Dugi kiwari eta geus investor utamina ritel ngadorong harga bitcoin na cryptocurrencies séjén. Ku pasar futures sarta pilihan pikeun ngurangan profil résiko, investor beuki institusional tungtungna bakal tiasa ngamimitian luncat dina. Tapi kalayan instrumen finansial, urang bisa tingali trillions tina dollar dina aliran duit institusional di ngaliwatan sababaraha taun hareup.

Shidan Gouran, Présidén Global Blockchain Panyiaran, boga mamang nu cryptocurrency baris nempo prestasi malah leuwih signifikan dina ufuk 2018.

“Bari perséntase signifikan tina populasi konsumen anu boh ngagunakeun atawa, sahenteuna, nyaman jeung cryptocurrencies, sami teu tiasa acan tiasa nyarios ngeunaan pamaréntahan sarta institusi. Ieu bisa diperkirakeun, salaku organisasi, duanana umum jeung swasta, condong mibanda ngagambarkeun kurva learning panjang dina nganut téknologi anyar. Urang akal yén kurva learning ieu bakal titik fokus kamajuan cryptocurrency na blockchain di 2018, overcoming seueur halangan anu dicegah involvement umum jeung institusional dina lapisan ieu. Ieu bakal mawa everybody onto kaca sarua, greatly enriching poténsi téknologi ieu jeung partisipasi badan pangaruh, muka konci fungsionalitas nu teu bakal tiasa disebutkeun. Antara terus investasi institusional di cryptocurrencies, kurban tina futures basis bitcoin, jeung pamaréntah dimimitian pikeun berpungsi dina proyék blockchain sorangan, aya nu geus gejala téknologi ieu catching on di tingkat umum jeung institusional. urang, kituna, ngaduga yén 2018 moal ningali pertumbuhan sustained sarta nyoko, ngawangun on progress aya kana tanggal ku welcoming stakeholder anyar”.

Numutkeun CEO Biddable Tandaan Lurie, loba investor bakal fokus dina cryptocurrencies alternatif, kaasup litecoin, dash, sarta iota, tinimbang bitcoin atanapi éter. Lurie percaya yén di investasi, di 2018, aya nu keur jalan janten push kuat arah diversifying cryptoassets sarta manajemén investasi crypto bakal diatur jalan investor kasampak di aset tradisional jeung investasi.

Mike beam, CEO Kompeni Crypto, dicatet yén kirang volatility di Bitcoin bakal pangaruh kana cryptocurrencies alternatif na urang oge bakal ningali kebangkitan tokens jaminan. Anjeunna prédiksi cap pasar $5 triliun ku tungtung taun.

dmitriy Zhulin, Co-pangadeg in ékosistem, ekspektasi nu sakumaha téhnologi blockchain terus bentukna, bitcoin bakal tumuwuh nepi ka kira $30-40,000 di 2018 dumasar kana genah sarta nyoko salajengna minangka sarana pembayaran tur ibukota pelestarian. Sumawona, Trevor Koverko, Présidén Polymath parusahaan Kanada, percaya yén Bitcoin bakal muncul saperti jaringan pamayaran.

“Ayeuna Bitcoin ieu dipake salaku asset spekulatif jeung toko tina nilai. Tapi sakumaha skala solusi kawas jaringan kilat muncul ( jaringan basis Bitcoin, anu ngamungkinkeun pamaké sangkan hiji angka taya micropayments - DeCenter), utiliti bitcoin urang nyirorot ningkatkeun sapanjang kalawan harga na. Patarosan nyata baris eta bisa di bitcoin 'rantay utamana’ nu boga kawani pikeun ngadopsi upgrades ieu atanapi baris eta bisa ranté sejen kawas Bitcoin Cash?”

ngembangkeun pasar Cryptocurrency


7 Pelatihan Blockchain Development pangalusna, Kursus na certifications