Crypto rumaja

cryptocurrencies popularitas, geus ngahontal skala sapertos, yén bypass hijina pisan kedul atawa pisan cautious ieu lapisan pihak nu. Tétéla éta boldness jeung Persib anu ditémbongkeun teu ukur ku padagang jeung investor jeung puluhan taun pangalaman dagang on séntral, tapi ogé ku rumaja biasa.

barudak modern anu dilahirkeun dina umur digital, aranjeunna téh dikubeng ku sagala jinis gadget saprak budak leutik, sarta aranjeunna ngamimitian komunikasi jeung komputer méméh generasi saméméhna. Ti hiji umur dini, aranjeunna gaduh kasempetan komunikasi sapertos nu teu ngimpi ku generasi saméméhna. kituna, wawakil generasi Z anu gancang dilatih jeung ngarasa leuwih organik di dunya téknologi modern.

Erik Finman, salah sahiji pamuda tersukses dina widang cryptocurrency, dina 12 taun ngarasa prospek of bitcoin. keur 6 taun, anjeunna dibawa status digital pikeun 400 bitcoins ganjil, nu leuwih ti 4 juta di sarimbag dollar di rate ayeuna. Sarta eta kabeh dimimitian dina 2011 jeung $ 1000 disimpen dina dinners na presents ultah. Bitcoin éta lajeng patut $ 12.

ku 2013, bitcoin kungsi dipelak pisan yén aset dijual ti Eric éta cukup pikeun ngjalankeun layanan pikeun milari guru Botangle, mana anjeunna ogé engké payu keur bitcoins. Ngora crypto-enthusiast henteu bade ngeureunkeun aya, dina pamadegan na, bitcoin nahan banding investasi, jeung nilaina tiasa ngahontal hiji juta dollar. The millionaire ngora ogé percaya yén sistem pendidikan modern nyaeta kolot, sarta YouTube jeung Wikipedia bisa ngajarkeun leuwih. Anjeunna sanajan pamadegan jeung kolotna yen manehna moal bakal buka universitas lamun manehna bisa earn juta dollar saméméh ngahontal dewasa. Teu palajaran goréng pikeun generasi modern?

Tangtosna, Eric Finman teu hijina conto rumaja getol kana cryptocurrencies. utama na “nu sihungan” mangrupa Eddy Zillan, anu munggaran janten resep jalma crypto-aktif dina yuswa 15. Ieu teuing ngora pikeun ngamimitian hiji akun Coinbase, tapi Eddy teu ngeureunkeunana sarta anjeunna kapanggih cara sabudeureun aturan situs. Hal kahiji manéhna éta mésér Ethereum pikeun $ 100. Eta sia noting nu lajeng aya teu ratusan blogger na majalah, salah teu bisa ngajarkeun cara kalakuan leres. Sanajan kieu, budak nu earned kahiji $ 10 keur sababaraha jam. Ieu teu bisa kalah ka teunggeul, margi 10% di sababaraha jam – tumuwuhna alus teuing. Engké anjeunna invested ngeunaan $ 12 sarébu di crypt nu. Pikeun sataun aranjeunna tumuwuh nepi $ 350 rebu. Ayeuna Zillan nyaeta 18 taun, anjeunna owns portopolio patut leuwih ti $ 1 juta sarta karya dina sungut konsultan sorangan Cryptocurrency Financial.

Lian “Cryptoteenager” – Andrew Cory, 11-taun, murid ti formulir 6 junun nulis ngeunaan Bitcoin sacara gembleng buku, di mana manéhna reflected visi nya ku hakekat cryptocurrency na blockchain. buku, sugan teh ahli bungsu on kryptovlyutam bisa malah dibeuli dina Amazon. benefit anu, tangtosna, dimaksudkeun utamina keur barudak, nu mana, kumaha oge, teu detract tina relevansi na. Andrew dirina boga, nurutkeun anjeunna, draft 0.02 bitcoins.

Aya crypto-peminat ngora jeung “guys goréng”. janten, nu Bitcoin Platinum, loba nyasabkeun, diawalan ku fraudster ngora. Sanajan, publik nu dibayar perhatian ka dinya dina jangka waktu nu, sarta manéhna ngaku kana unfairness proyek. Numutkeun anjeunna, anjeunna rencanana pikeun ngumpulkeun wungkul $ 5,000.

kalawan atra, dina mangsa nu bakal datang paménta pikeun spesialis dina widang ékonomi digital ngan bakal tumuwuh. Usul na tina, ku sadaya akun, henteu bade lag balik boh.


Crypto rumaja

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *