Naha Coinbase geus dituduh overloading jaringan Bitcoin na kumaha SegWit karya ?

Jeung sabaraha insinyur Coinbase anu diperlukeun pikeun ngawanohkeun SegWit.

on Pébruari 5, bursa Coinbase Cryptocurrency ditempatkeun tweet hiji, informing yén “tim ngembangkeun nyaeta dina tahap ahir nguji SegWit”, jeung “ngirim jeung narima bitcoins kalayan rojongan SegWit bakal sadia dina sawatara minggu”.

Coinbase ngumumkeun karya on SegWit dina awal Desember taun ka tukang, ngawalon salah sahiji patarosan remen ditanya ti nu “sabaraha Coinbase insinyur anu diperlukeun pikeun ngawanohkeun SegWit.”

Naha Coinbase geus dituduh overloading jaringan Bitcoin

on Désémber 16, Coinbase wakil-Presiden Dan Romero diterbitkeun mangrupa pos dina blog resmi Coinbase, informing yén bubuka SegWit ieu rencanana pikeun 2018, sarta di momen tim kasebut “dipake dina palaksanaan aman tina SegWit.” Romero nekenkeun yén “di prioritas nu – kaamanan jeung karya efisien of bursa nu”, na teu nyarita istilah ngeunaan husus.

Sanajan, dina galura nu Désémber “Bitcoin Mania”, pamaké discontent tumuwuh kalawan busyness jaringan urang: séntral, kaasup Coinbase na GDAX, éta teu bisa Cope jeung paménta catetan na indit offline, waragad na urus waktu konfirmasi anu beuki. Dina pertengahan Januari, konsumén dikirim CEO Coinbase Bryan Armstrong petisi nu dikumpulkeun leuwih ti 12,000 tanda tangan, nelepon pikeun rojongan pikeun SegWit salaku prioritas pikeun 2018. Jameson Balap, nu ngarah insinyur ti BitGo dompét crypto, disebutna keur abandonment tina jasa Coinbase: “Teu a kapanggihna éta ngabalukarkeun signifikan tina overloads dina jaringan Bitcoin disababkeun ku jasa sapertos populér salaku Blockchain.info, Coinbase na Gemini, nu inefficiently nganggo spasi block. Mun anjeun teu hoyong nyumbang kana ieu, ulah make eta. ” Armstrong deui direspon jeung muatan éta, nyebutkeun yen “Coinbase berpungsi dina transaksi packetizing, SegWit sarta sajumlah strategi sejenna pikeun ngaleungitkeun stagnation dina jaringan.”

SegWit boga tujuan pikeun ngajawab masalah scalability ku cara ngurangan ukuran tina transaksi. protokol munggaran diajukeun ku pamekar ti Blockstream Peter Wellle, sarta softphone anu dimungkinkeun ngagunakeun SegWit, lumangsung dina jaringan Bitcoin dina bulan Agustus taun tukang. Diantara jasa anu geus ngarojong téhnologi nu – dompet Ledger, tengtrem, Éléktrum na Samourai Wallet, kitu ogé Crypto-séntral HitBTC, ShapeShift na Bitstamp. Dina raraga ngartos kumaha SegWit ngabantuan jaringan Bitcoin, perlu ngabayangkeun di tingkat pangbasajanna nu rutin sapopoe tina bitcoin-transaksi nu ngarambat ngaliwatan jaringan Bitcoin dina bentuk “pakét informasi”, sarta kaaslian jeung akurasi maranéhanana anu dipariksa ku titik. Mun kabeh tempat ngumpulna satuju yén PTK téh bener, lajeng konsensus keur ngahontal. Urus sorangan ngawengku dua bagian: asupan jeung kaluaran – “ngasupkeun” jeung “Kaluar”, ti mana éta bagian hareup nyaeta jawab “Muka konci”, anu mangrupa, meunangkeun bitcoins (sarta ngandung informasi ngeunaan ngirim nu), jeung kadua – keur “Ngonci” keur calon kiriman hareup. Asupan data ogé ngandung hiji signature certifying nu susuratan sahiji kenop swasta sarta umum.

téhnologi SegWit (dipisahkeun saksi) splits urus jadi dua bagian sarta Mindahkeun signature nu (“saksi”) perlu “ngalaan konci” nu bitcoins diala, nepi ka ahir urus, luar blok utama. Dina hal ieu, unit utama ngandung data ngeunaan panarima tur ngirim éta, jeung “saksi” ngandung Aksara jeung tanda tangan, anu mangrupa, Inpo nu perlu mastikeun urus, tapi lajeng bakal pernah dipaké. Nyandak kana akun yén tanda tangan nempatan ngeunaan 60% tina volume urus, isolasi maranéhna nyata ngurangan ukuranana block, kukituna ngaronjatna rubakpita jaringan sarta ngurangan biaya ongkos urus.


nu ngarang: Richard Abermann


 

tulisan patali:

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *