Di nagara béda, harga bitcoin bisa rupa-rupa

Naha harga nagara béda pikeun bitcoin bénten

Gumantung kana nagara ongkos crypto-tukeur, biaya per asset crypto bisa rupa-rupa. Kami geus dianggap sababaraha faktor anu pangaruh formasi harga on pasar crypto, na kumaha aranjeunna nu patali jeung lokasi geografis nu suppliers of cryptocurrency.

Anu mimiti, eta sia tempo kanyataan yén aya kénéh euweuh skenario ditarima sacara umum pikeun ngagunakeun cryptocurrency. kanggo sababaraha, alesan keur investasi nyaeta kapercayaan anu berkat cryptocurrency nu, téhnologi blockchain awaits periode tumuwuhna gancang. pikeun batur, éta kapercayaan anu maranéhanana Bitcoins yen aranjeunna nuju dinten di mangsa nu bakal datang bakal di paménta hébat dina kahirupan sapopoe. Pikeun sésana, jeung paling dipikaresep paling, alesan keur meuli bitcoin kahayang nyieun untung.

oge, urang sadayana terang yén bitcoin teu boga harga stabil, eta teh cryptocurrency desentralisasi tina ékonomi digital global anu henteu dijieun ku asset wae, henteu disadiakeun kalawan sagala mata uang Fiat, tur henteu nilik kana kaayaan dunya. Sanajan, sakumaha jeung paling barang konsumén, harga bitcoin kabentuk dina dasar suplai jeung paménta pikeun eta. Istilah sanésna, harga cryptocurrency munggaran di dunya téh kasaimbangan tangtu antara harga ditawarkeun ku sellers na naon nu pembeli nu daék mayar.

Aya nagara mana dagang kalayan cryptocurrencies dilarang, sarta bitcoin ukur bisa dibeli langsung ti ngical paralatan-suppliers, teu di séntral crypto-tukeur. Salaku conto, sanggeus éta interdiction tina séntral di Cina, volume transaksi dina plattform P2P of LocalBitcoins geus nyirorot ngaronjat. Di loba nagara, dina urutan mésér bitcoin, Anjeun kudu boga akun bank na hiji kartu identitas. Salaku conto, regulator finansial Koréa Kidul geus sacara resmi ngalarang transaksi anonim, kiwari padagang diwajibkeun ulang ngadaptar rekening maya kana rekening kalawan ngaran nyata.

Alatan palarangan pangaturan, sellers of bitcoin on plattforms P2P kayaning LocalBitcoins tiasa nyetél hiji harga inflated tur pastikeun yén pembeli bakal mayar eta. “suppliers” tina bitcoin nu mindeng digambarkeun dina wujud pausahaan nu cagar angka nu gede ngarupakeun bitcoins jeung duit Fiat, sarta aranjeunna tiasa ngarahkeunnana istilah maranéhna pikeun pembeli leutik, utamana lamun wewengkon kasebut dina paménta gede pikeun cryptocurrencies. Salaku conto, dina Selatan Korea bitcoin téh rata-rata $ 400 leuwih mahal batan di AS, jeung bédana pikeun diobral jeung meuli tiasa tina $ 1800 ka $ 3000. di India, seller bitcoin nawarkeun alat tukeur dina harga anu 20% leuwih luhur ti naon anu dipasang di pasar AS. Beda dina harga pikeun diobral jeung meuli bitcoin di India aya ngeunaan $ 1000. dina Cina, laju bitcoin nyaeta $ 100 luhur batan di AS, jeung mata uang nu dijual jeung meuli ku bédana tina sabudeureun $ 500. Dina waktos anu sasarengan, di Rusia laju bitcoin nyaeta $ 100 handap tur kurang leuwih sarua jeung laju cryptocurrency di nagara Uni Éropa, jeung bédana antara nawar jeung diobral tawaran tiasa ngeunaan $ 400. Sanajan béda misalna dina harga, sellers salawasna mibanda pembeli nu boga pilihan séjén lamun maranéhna rék meunang kana Dunya of Crypto.

harga bitcoin bisa rupa-rupa

Pasar crypto masih pohara ngora jeung teu saurang ogé bisa foresee naon tujuan akhir tina bitcoin nyaeta atanapi naon masa depan industri ieu bakal kasampak kawas. Dina pasar ieu ayeuna aya angka nu gede ngarupakeun pamaén anu ngudag tujuan tunggal – nyieun untung. Sarta ieu ngandung harti yén dina hiji dinten pamaén sapertos bakal ninggalkeun pasaran, nyokot eta duit earned. Tapi kalayan skenario kieu, aya hiji kaunggulan konci – lamun kieu kajadian, paménta rasional bakal ngurangan sagala cryptocurrencies harga kana tingkat sami di sadaya nagara sarta sagala pasar. Dugi hal ieu kajantenan, ngan nyobaan ngarasakeun naon anu lumangsung, maneuvering dina rusuh ayeuna.

Harga Bitcoin bisa rupa-rupa


nu ngarang: Richard Abermann


pangalaman Hashflare

 

2 comments

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *