SHBA Marshall shërbimit sukses ankande 3600 Bitcoins

Shtetet e Bashkuara. Marshals Shërbimi konfirmoi të enjten se më shumë se 3,600 Bitcoins shitur në ankand në muajin janar janë transferuar me sukses në pesë ofertuesit fitues.

Me përjashtim të trazirave blockchain, cila pretendohet në një nga dy pjesët 500 Bitcoin, emrat e fituesve nuk janë zbuluar. Riot njoftoi vullnetarisht se kishte marrë 500 Bitcoins menjëherë pas shitjes.

Për tu regjistruar, secili ofertues kishte për të depozituar $200,000 dhe të plotësoni një procesin e regjistrimit.

Kur Bitcoins janë shitur në janar. 22, ata do të kishin qenë me vlerë afërsisht $42 milion.


autor: Sara Bauer


 

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *