shkëmbimin kombëtare Tajlandë aksioneve nis Blockchain tregun e financimit

shkëmbimin kombëtare Tajlandë aksioneve ka nisur një blockchain-powered treg të ri crowdfunding.

Shërbimi i ri përdor Blockchain për të mundësuar peer-to-peer tregtare në një përpjekje për të ndihmuar në startups hyrë kapital të ri nga investitorët, duke përfshirë ato të nxjerra nga kapitaleve dhe botëve të investitorëve institucionale.

Vendosur zyrtarisht nis “jetoj” platformë me teknologji blockchain të rritet
startups

Bangkok, Mund 4, 2018 – “jetoj” – i pari Thailand crowdfunding platformë për
startups dhe NVM-të të zhvilluar nga Bursën e Tajlandë (SET) me mbështetjen
nga sektorët publik dhe privat – ka nisur zyrtarisht me tetë
bizneset në shënjestër nga sektorë të ndryshëm të tilla si aplikimi celular, konsumator
produktet dhe pajisjet mjekësore, për t'u bashkuar ndërsa bërë gjatë 50 Kompanitë për të
ndjekin shembullin mes entuziazmit në rritje nga investitorët.

SET Presidenti Kesara Manchusree tha se SET ka vendosur Jetojnë Fin Corp
Co., Ltd. duke pasur 99.99 për qind të aksioneve të mbajtura nga SET, për të operuar një Crowdfunding
Platforma e cila siguron mbi-the-counter (OTC) Shërbimi tregtare për startups
dhe NVM-të për të hyrë në financim kapital. “jetoj” platforma është zhvilluar me
Përdorimi i teknologjisë blockchain si një infrastrukturë për bizneset pjesëmarrëse
për të zgjeruar dhe për të marrë lidhur me aleancat e ardhshme.

“SET është e vendosur për të ofruar mundësitë e rritjes nëpërmjet krijimit të një
ekosistem i plotë startup, gjithëpërfshirëse nga arsimi e menaxhimit të biznesit
për fillimin dhe SME-ve sipërmarrësit, për ndihmë në lidh me
investitorët institucionalë dhe akredituar. “jetoj” Platforma do të jetë një mekanizëm kyç
për të ndihmuar të përzënë përpara rritjes tajlandeze sidomos mundësuar startups dhe NVM-të
kanë më shumë accesses financiare përmes crowdfunding. Bizneset mund të shfrytëzojë të jetojnë
për të promovuar në një grup më të gjerë të synuar duke përdorur partneritet për të zgjeruar të konsumatorëve
bazë. veç, Kjo platformë ofron gjithashtu mundësi për investitorët, të dy
individuale dhe të korporatave, të cilët janë të kualifikuar nga ana e Letrave me Vlerë dhe Exchange
komision (SEC) rregulla, për të zgjedhur për të investuar në biznesin e tyre të preferuar
me potencialin e rritjes,” shtuar Kesara.

Bizneset të jenë të kualifikuar për t'u bashkuar “jetoj”, duhet të jenë kompanitë e regjistruara ne
Tajlandë, Themeluesit cilit dhe moto drejtuesit kryer asnjë të dhënat kriminale me financiare
Auditimi deklaratë kryer nga auditorët e certifikuar. Me qëllim të ngritjes mbi trafikimin e qenieve njerëzore
20 milion, një biznes të drejtë duhet të paraqesë një rekord të kapitalit të mëparshëm
ngritja e të paktën trafikimit të qenieve njerëzore 5 milion, ose të miratuar nga një sponsor. për mbledhjen e fondeve
e mbi të trafikimit të qenieve njerëzore 100 milion, pasqyrat financiare të audituara nga KSHZ-certifikuar
Auditorët duhet të paraqitet.

Ekzistojnë katër lloje të investitorëve për këtë platformë, përbërë nga 1)
investitori institucional, 2) kapitaleve, 3) kapitaleve korporatave dhe 4)
investitor të veçantë me të ardhura vjetore jo më pak se THB 4 milion ose me kombinuara
Aktivet me vlerë jo më pak se THB 50 milion, dhe të paktën një vit i investimeve
përvojë.

më shumë informacion: live-mkt.com

 

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *