Square Cash zgjeron karakteristika Bitcoin tregtare për të gjithë përdoruesit

Katrore e peer-to-peer app pagesave quhet Square Cash, e cila është një app Bitcoin Trading, tani është në dispozicion për të gjithë përdoruesit (me përjashtim të atyre në Nju Jork, Gjeorgji, Hawaii, ose Wyoming). Përdoruesit kanë aftësinë për të blerë dhe shitur Bitcoin duke përdorur çfarëdo metoda e pagesës që kanë bashkangjitur aplikacionit.

Përdoruesit mund të blejnë deri në $10,000 me vlerë të Bitcoin një javë, si dhe depozitë nga adresat e tjera.

Bitcoin anëtarit mbahen nga Sheshi, thotë se ata janë të lidhura me llogarinë tuaj dhe jo pajisje. Përderisa kjo nuk është domosdoshmërisht më e mira për sigurinë është patjetër më mirë për përdoruesit mesatare të cilët mund të harroni fjalëkalimin e tyre ose të humbasin telefonin e tyre dhe të jenë ende në gjendje për të rimarrë monedhat e tyre

Në një deklaratë të dhënë për TechCrunch kompania tha:

"Cash App fuqizon njerëzit me qasje në sistemin financiar, dhe klientët tanë kanë treguar interes në një të thjeshtë, Mënyra i arritshëm për të blerë dhe shitur Bitcoin. Nëpërmjet piloti tonë, ne kemi mësuar shumë rreth asaj se si ne mund të bëjë këtë përvojë më të shpejtë dhe më të lehtë dhe ne jemi të ngazëllyer për të zgjeruar disponueshmërinë e saj ", -. Sheshi Zëdhënës


autor: Sara Bauer