Ministri i Financave Netherlands: Bitcoin kërkon një test për miratim

Ministri i Financave për Holandës, Olive Hoekstra, dëshiron të bëjë qëndrimi Holanda qartë në cryptocurrencies, në javët e ardhshme.

Hoekstra deklaroi 'mendimet tona kolektive’ shkojnë në drejtimin që është e dëshirueshme, por që kërkon një test. E njëjta gjë vlen edhe për mundësinë e një ndalim, ministri tha.

Disa parti Dhoma e Ulët e kërkojnë masa kundër cryptocurrency dhe ai shpreson të jetë në gjendje për të informuar në shtëpinë e rezultat i gjetjeve të tij, dhe test, në javët e ardhshme.

Hoekstra ka lëshuar një paralajmërim në lidhje me Bitcoin: “Mendoni përpara se të filloni.”


autor: Richard Abermann