Gjermanisë No. 2 Planet bursë për futjen e Trading App Kripto

FINTECH krahun e shkëmbimit të dytë më të madh të Gjermanisë e aksioneve është i vendosur për të nisur një app cryptocurrency tregtare më vonë këtë vit.

Aplikacioni do të jetë në dispozicion në shtator dhe fillimisht do të ofrojë mbështetje tregtare për Bitcoin, Litecoin dhe më shumë cryptocurrencies.

Aplikacioni, quajtur Bison, do të jenë të lirë për të shkarkuar dhe të, sipas zhvilluesit e saj, nuk do të ngarkuar tarifat tregtare në nisjen. Një prototip i app është duke u demoed gjatë një shfaqje të tregtisë në Shtutgart këtë javë.

app Bison është parë celular app crypto tregtare me një mbështetje tradicionale bursës ajo.

Mundësuar nga Boerse Shtutgart bisonapp.de

një koment

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *