këmbimit cryptocurrency BitGrail shpall falimentimin pas hack

BitGrail këmbimit cryptocurrency ka njoftuar se kanë qenë hacked dhe ngriu tërheqje.

Ata njoftuan zyrtarisht falimentimin e tyre më 8 shkurt, 2018.

BitGrail thuhet humbur 17,000,000 XRB në 'humbje transferimit të paautorizuar’ aka hack.


Lajmerim i RENDESISHEM
Bitgrail S.r.l informon përdoruesit e saj se transaksionet e paautorizuara kanë dalë nga kontrollet e brendshme të mjaftueshmërisë së operacioneve tërheqjes që çuan në një mungesë të n. 17 Mln Nano c.a. pjesë e portofoleve të menaxhuara nga Bitgrail S.r.l.

Për aktivitetin mashtrues të përmendur më sipër, Ankesa rregullt Ankesa i sotëm ishte paraqitur me organet policore kompetente dhe hetimet policore janë duke u zhvilluar.

Ju lutem vini re se monedhat e tjera e depozituara nuk janë prekur nga tërheqje të paautorizuar.

Për të kryer kontrolle të mëtejshme mbi atë që ka ndodhur, si një masë parandaluese dhe për të mbrojtur përdoruesit, të gjitha funksionalitete e faqes, duke përfshirë tërheqje dhe depozita, do të pezullohet përkohësisht.

Ne zgjerojnë keqardhjet tona të sinqerta për klientët tanë dhe për të gjithë ata që janë përfshirë në transferimin e paligjshëm të Nanos në platformën tonë.

njoftime të mëtejshme për shtyp do të pasojnë së shpejti.

Faleminderit për vëmendjen.

bitgrail.com


autor: Richard Abermann


 

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *