Coinsource është vendosjen e ATM Bitcoin

Coinsource është vendosjen e ATM Bitcoin në kryeqytetin amerikan.

Kërkesa publike për ATM Bitcoin vazhdon të rritet në U.S. Ne pergjigje, dhe pas një Q1 thuhet suksesshëm, Coinsource, një nga rrjetet më të mëdha të Bitcoin ATM, tani është duke u shtrirë njëzet makina në Uashington, D.C. zonë metropolitane.

Si rezultat, nje total prej 182 Makinat Coinsource do të veprojnë në 18 Shtetet.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *