karrige CFTC: ne duhet të respektojmë entuziazmin brezit të ri për të monedhave dixhitale

Gjatë martën seancën e Kongresit të cilat adresohen Bitcoin, Kryetari i Komisionit Commodity Futures Trading është pyetur direkt për monedhave virtuale.

Ai tha se ai e sheh Bitcoin kryesisht si një mall, një dyqan afatgjatë me vlerë, dhe vazhdoi të drejtpërdrejtë të përmendur termin “ndërmend”. Ai pastaj tha se Bitcoin është përdorur edhe si një monedhë, një medium i këmbimit.

Ai më tej tha se, “Ne borxh atë për këtë brez të ri, për të respektuar entuziazmin e tyre për të monedhave dixhitale me një përgjigje të zhytur në mendime dhe të balancuar, jo një dismissive”

Ai gjithashtu përmendi blockchain dhe teknologji shpërndarë librit, në mënyrë specifike se ajo ka një gamë të gjerë e aplikacioneve nga bamirësive në sektorin bankar.


autor: Sara Bauer


 

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *