САД Маршал служба успешно аукции 3600 Bitcoins

САД. Полицајци служба потврди во четвртокот дека повеќе од 3,600 Bitcoins продаден на аукција во јануари беа успешно пренесени до пет победничкиот понудувач.

Со исклучок на немири blockchain, кој е барано еден од двата 500-Bitcoin многу, имињата на победниците не беа обелоденети. Бунт доброволно објави дека добил 500 Bitcoins кратко време по продажба.

Регистрира, секој понудувач мораше да депонира $200,000 и завршување на процесот на регистрација.

Кога Bitcoins се продадени на Jan. 22, тие би биле во вредност од околу $42 милиони.


автор: Сара Бауер


 

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *