Нова платформа за социјални медиуми Influencer

покровител, јапонски blockchain-базирана платформа, има намера да се трансформира на пазарот социјални Influencer со елиминирање на посредниците преземање на голем дел од профитот. Компанијата соработува со Централа живо Орландо, овозможувајќи им на корисниците да го објави еден живо на различни платформи и да се зголеми публиката.

Емитување на сите одеднаш
Компанијата се развива систем за споделување економија која може да работи слични на Airbnb, со купување влијателни мислења "домаќините", Cointelegraph претходно пријавени. дополнително, примена smartphone покровител овозможува социјалните медиуми influencers да поток во живо на видео истовремено во повеќе од десет различни платформи, вклучувајќи ги и водечките социјални медиуми како што се Фејсбук живо, перископ, YouTube. Овој систем може да им даде на корисниците патрон начин да се зголеми гледаноста и да се зголеми нивната публика.

Прв наведени
Според патрон, компанијата го прославува фактот што сега се случува да бидат наведени на HitBTC, еден од водечките размена cryptocurrency. Ова значи дека тие ќе се зголеми јавност и, исто така, ќе бидат во можност да наплаќаат премија за нивната ликвидност знак. А премија ликвидноста Селектирај цената која резултира од безбедноста се повеќе лесно се тргува. Неликвидни стоки како недвижен имот и физички средства се вреднуваат како помалку поради зголемениот ризик кој произлегува од нивната ликвидност.

HitBTC е европско-базирана размена cryptocurrency што е во функција од 2014. Тие се пофали со значителен износ на валута парови и сега се нурнати повеќе во кои се занимаваат со алт-монети. На листата на Пат паричка на нивните услуги може да помогне да се постигне ширењето покровител е и зголемување на износот на парите што се подигне во своите пред-ИЦО и МЦК.

Долгорочната цел
на февруари. 14, 2018, Покровител ќе започне нивната пред-МЦК, и за март 1, 2018, тие ќе ги отворат своите јавна продажба. Овој дел од фазата на прибирање финансиски средства е за подигање на пари потребни за да се постигне своите долгорочни цели.

Со подемот на компании како Instagram, Snapchat и Јутјуб, личности можат да стигнат до повеќе луѓе од било кога. И со богата доаѓа способност да го продаде работи. Целиот пазар Influencer е врз основа на овие личности им помогне на компаниите рекламирање на своите производи во замена за надомест на штета.

Според патрон, на пазарот во моментов е прилично матна- тоа не е лесно за influencers да се најде клиенти. Тоа создаде бизнис да биде агент и поврзување на овие две партии, но со ова доаѓа такси кои може да се додаде.


Еден извор: cointelegraph.com


 

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *