Coinsource е имплементирање Bitcoin банкомати

Coinsource е имплементирање Bitcoin банкомати во главниот град на САД.

Јавната побарувачка за Bitcoin банкомати продолжува да расте во U.S. Како одговор, и по некое наводно успешна Q1, Coinsource, една од најголемите мрежи Bitcoin банкомати, сега е имплементирање на дваесет машини во Вашингтон, D.C. градско подрачје.

Како резултат, вкупно 182 Coinsource машини ќе бидат работат во 18 членки.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *