На blockchain Експерт повика најочекуваниот протокол доказ за акциите Ethereum “основа на ранливите”

За разлика применува алгоритам Bitcoin е доказ за работа, во кој рударите се користи вистински електрична енергија за потврдување на блокови со трансакции, proof-of-stake offers something

продолжи да читаш »