Peraturan Crypto Market in 2018

Experts ngandel yen ing 2018, kita bisa nyana yen pemerintah bakal nambah kontrol liwat pasar ICO, ijol-ijolan cryptocurrency, lan pedagang. Sanalika, bank-bank tengah utama ing donya appreciate potensial-in tartamtu cryptocurrency ing, Wikipedia-lan siap kanggo tuku taun sabanjuré. Kita dipun sinaoni ing pituduh apa pendekatan sapérangan badan financial menyang pasar Crypto bakal berkembang ing 2018.

angger ICO

panguwasa babakan dhuwit taun ing akèh negara wis ngenalaken angger ICO lan ditulis sikap marang cara iki narik kawigatosan investasi. dadi, China lan Korea Kidul resmi begalan ing ICO dianakaké ing wilayah sing. Ing nalisir, Amerika Serikat, Canada, Swiss, Japan, Singapore, lan U.A.E. ditanggepi saperangan pancasan sing ngidini ICO resmi, karo ICO kang ngalami angger panguwasa fiskal. token ditanggepi uga tiba ing hukum ana, Tuladhane, siji ngatur transaksi interfund. Miturut Jerry Brito, Direktur Eksekutif organisasi nirlaba Coin-Center, pemerintah bakal tindakake kayata US lan nambah kontrol liwat sales koin ing 2018. Ing Amerika Serikat, sawetara token tartamtu ing ICO dianggep securities lan diatur miturut hukum cocog. Stephen Obie, a partner ing tenan hukum internasional Jones Day, ndudohake idea padha:

“Aku mesthi luwih kajelasan bakal teka babagan liwat tumindak pelaksanaane lan panuntun dhumateng liyane sing detik bakal menehi ing pasar tokenized. pengatur mangerténi babagan iki pasar lan njupuk iku akeh.”

Peraturan Cryptocurrency

Experts ngandel yen tumindak padha ICO bakal dijupuk ing bab cryptocurrency, ing tartamtu, Bitcoin. Dmitriy Zhulin, co-pendiri INS Ekosistem, semayam marang Jeksa Agung bisa ngetokake iki:

“Minangka Booms Bitcoin, angger bakal pigura ICOs lan banjur pindhah menyang cryptocurrencies, Nanging, iku angel saiki prédhiksi yen iki bakal kasil positif utawa negatif kanggo industri. Senadyan Tambah ing angger-angger ing papan Crypto, Aku pracaya yen blockchain minangka teknologi sing ora bakal kaalang-alangan dening angger-angger abot.”

transaksi Bitcoin wis dicekal ing negara, kayata Bolivia, Ecuador, India, Bangladesh, Iceland, Kyrgyzstan, Morocco, Nepal, Malaysia, Indonesia, lan Taiwan. Sanalika, China, ngendi iku begalan kanggo perdagangan ing ijol-ijolan cryptocurrency lokal, lan Rusia wis nyepakaké tagihan saka angger-angger cryptocurrency, kang bisa teka menyang pasukan ing 2018. Ing Amerika Serikat, Bitcoin investor kudu laporan hasil kanggo internal Revenue Service (IRS) lan mbayar pajeg miturut Kabar 2014-21.

on Desember 4, UK lan EU aturan financial ngumumaké bab planning kanggo pass hukum ing kang cryptocurrency pedagang lan investor, ing sawetara kasus, bakal dibutuhake kanggo nyampekano informasi informasi pribadhi sing, lan ijol-ijolan cryptocurrency kudu nyedhiyani panguwasa karo akses menyang informasi pengguna. Miturut badan financial negara, iki ngukur perlu kanggo nyegah kegiatan dhuwit-laundering lan Financing terrorism. Harmonization cedhak beda marang Jeksa Agung bisa ngetokake iki bakal rampung ing awal 2018, lan angger-anggering Toret bakal teka menyang pasukan ing pungkasan taun sabanjuré.

Peraturan Market Crypto

bank-bank tengah G7 lan cryptocurrency

Saben tandha nuduhake pitulungan saka angger-angger pasar Crypto dening panguwasa financial ing negara. aturan, Nanging, ndeleng potensial ing cryptocurrency uga. ing 2018, bank-bank tengah G7 bakal miwiti tuku cryptocurrencies kanggo bolster cadangan manca sing. A titik balik kanggo bank-bank tengah G7 bakal nalika Kapitalisasi pasar Bitcoin ngluwihi ing Nilai saka kabeh SDR (hak drawing khusus). Iku bondho cadangan internasional digawe dening Dana Moneter Internasional (IMF) kanggo tambahan negara anggotané’ cadangan resmi. Kapitalisasi Bitcoin, Tuladhane, wis ngluwihi Nilai saka SDR (kira-kira $291 milyar).

titik tipping liyane bakal pranyatan bilih nilai-nilai duit G7 sing devaluing marang cryptocurrencies. ing 2018, kita bakal Witness Bitcoin lan cryptocurrencies liyane dadi duit internasional paling pinunjul dening Kapitalisasi pasar, miturut ahli.

itungan digital National

Kanthi nggawe duit digital nasional, akèh negara sing malah planning kanggo nerjemahake duit nasional kanggo blockchain. Jim Angleton, Presiden Aegis FinServ Corp, iku manawa sawetara negara prodhuksi duit kuwi mung bakal tuwuh:

“We ngerti sing saiki 108 negara sing lagi èkspèrimèn kanthi nerbitake duit digital ing sih saka mbusak itungan kertas lan exiting katergantungan marang U $ D. kita pracaya 20+ Negara bakal miwiti Beta Testing menyang gol.”

Oktober pungkasan, kita teka ngerti sing Rusia bakal njaluk digital itungan nasional dhewe, cryptoruble. Pamaréntah bakal njupuk kontrol liwat ditokake lan circulation saka cryptoruble ing Rusia, karo pertambangan cryptocurrency dadi mokal. uga, Presiden Venezuela Nicolás Maduro ditanggepi instruction, miturut kang Bukak saka cryptocurrency nasional El Petro wis ngrancang ing taun sabanjuré. saham sumber alam Venezuelan, kayata emas, lenga, lan perhiasan, bakal gawe El Petro.

The ICO lan Crypto dagang padha resmi begalan ing China, nanging ana ing negara sing dites prototipe digital saka mata uang nasional. Yao Qian, kepala Departemen Research Digital Currency ing Bank Rakyat China, nyatakake pengatur financial kudu ngetokake cryptocurrency nasional sing bakal ngawula minangka tender legal sanalika bisa.

Ing Desember bank-bank tengah saka Uni Emirat Arab lan Saudi Arabia dibukak inisiatif pilot kanggo pembayaran salib-wewatesan. Sartanipun bank tengah Saudi Arabia kang kacathet, diwenehi sing sadurunge ana statements resmi babagan cryptocurrency, pasar Crypto, utawa blockchain dening aturan financial negara kang. The U.A.E., ing siji sawijining, ngembangaken sawetara proyèk blockchain ing sektor swasta lan umum, lan Global blockchain Dewan Dubai ing pangisian daya saka akeh wong.

Peraturan Market Crypto