Prospek saka Mining in 2018

Karo manungsa waé kanggo wutah cryptocurrency, dikarepake kanggo peralatan mining wis tambah uga. A sawetara taun kepungkur wong sing wis akses menyang komputer kuat cukup bisa dadi tukang tambang sing, nalika liwat taun kepungkur kahanan wis diganti drastis lan cara sadurunge mining wis dadi ora èfèktif. We wis mbadek apa mining tren bakal paling populer ing 2018.

Prospek saka Mining in 2018

SIM Graphics kanggo mining

Dina iki peralatan cukup larang perlu kanggo mining, ing tartamtu, kartu grafis. Paling Juni Chinese platform dagang Aliexpress online kacarita sing sawijining kedhaftar wiwit katon luwih aktif kanggo model tartamtu saka kartu grafis sing padha sing paling cocok kanggo nggawe farms mining. Model paling misuwur antarane sapu ranjau Rusian SIM-GeForce grafis Nvidia Sumampow 1060 lan Sumampow 1070, uga Radeon RX480, diprodhuksi dening Advanced Micro Devices (AMD).

Kanthi model iki kang populer ora mung ing antarane sapu ranjau Russian, taun kepungkur ditandhani Enggo bareng AMD kang Rising dening 64%, nalika ing Nilai saka Nvidia Corporation securities gained meh 88% wiwit awal 2017. Ahli ngomong sing wutah wis lantaran kanggo nomer tambah saka sapu ranjau saka ing jaringan Ethereum lan cryptocurrencies populer. Nvidia diterbitake data sing nggambaraké 6.7% revenue kanggo waktu liya saka 2017 iki ditampa saka grafis SIM sales, kang padha digunakake kanggo mining Crypto. Sing kok iki perusahaan loro lan perusahaan ASUS wis dipunwiwiti kanggo ngetokake kartu grafis unik dirancang kanggo mining cryptocurrency. uga, panas pungkasan kita sumurup AMD iki digunakake ing 7nm 48 inti prosesor disebut Starship sing bakal dirilis ing 2018.

Experts, Nanging, ngelekake mining manufaktur peralatan sing diperlokake kanggo produk sing arep kanggo nyilikake. Miturut Yusuf Moore, analis ing bank Amérika nyekeli perusahaan Morgan Stanley, mining bisa dadi kegiatan ekonomi maédahi ing 2018.

“Kita pitados bilih sales total grafis kanggo mining ethereum ing 2017 bakal $800 yuta utawa supaya, lan bakal nolak dening 50% ing 2018.”

Ing mratelakake panemume Moore, alesan pisanan kanggo downturn iki Kurangé populasi ngrancang ing pemblokiran ganjaran sakabèhé ing jaringan ethereum saka 5 ETH kanggo 3 ETH. Kapindho iku shift saka Bukti Work (Pow) kanggo Bukti Stake (Pos) nalika tinimbang daya pertambangan, kemungkinan nggawe pemblokiran lan nampa ganjaran gadhah punika ingkang ceceg kanggo saham kepemilikan pangguna ing sistem. Vijay Rakesh, Analyst saka bank investasi Japanese mizuho, kasebut iki cenderung banget. Iku manawa ing separo pisanan saka 2018, kartu grafis bakal ora ana maneh needed kanggo mining cryptocurrency kayata pertambangan ether.

“Kita pitados bilih ethereum katon kanggo pindhah menyang sistem verifikasi pembayaran beda ing enem wulan ngajeng, saka Proof-of-Work kanthi nggunakake kertu grafis Proof-of-Stake endi kartu grafis maneh needed.”

Ing project saka ngowahi protokol konsènsus jaringan Ethereum diarani Casper. Iku nggadahi sing peralatan komputer specialized ora needed maneh kanggo nggawe anyar pemblokiran; kanggo ngganti, kedhaftar bakal bisa kanggo nyedhiyani dana dhewe sing bakal beku nalika, lan ing bali, padha duwe kesempatan kanggo melu ing konfirmasi transaksi. Mangkono, Casper bakal nggawe sistem sing bisa nolak karajan mining. Sawise Konstantinopel garpu sabanjuré, kang bisa kelakon ing awal 2018, njupuk Panggonan, nganyari jaringan Ethereum bakal aktif.

Senadyan pangowahan potensial ing protokol konsènsus jaringan Ethereum, kepala Nvidia, Juan Zhjensjun, iku manawa revenue digawe saka GPU (unit Processing grafis) dodolan kanggo mining Crypto bakal tetep, asserting cryptocurrencies lan blockchain sing “kene kanggo tetep.”

“Iki minangka pasar sing ora kamungkinan kanggo lunga kapan wae rauh, lan bab mung kita mbokmenawa bisa nyana iku bakal ana liyane duit teka. Iku bakal teka ing akèh kabèh negara liya. Iku bakal muncul saka wektu kanggo wektu, lan GPU punika saestu cukup gedhe iku.”

ASIC-sapu ranjau

ASIC (Aplikasi cetho Integrated Circuit) sing ana ing wangun Kripik iki digawe kanggo pertambangan efektif uga. ASICs digunakake kanggo piranti tartamtu lan nindakake fungsi strictly winates, kang ndadekake execution fungsi iki luwih murah lan luwih cepet. Kripik luwih kuat lan akeh akeh kurang energi; lagi kakehan liyane duwe bathi saka kartu grafis. Menapa malih, farms mining mbutuhake wektu kanggo nglampahi ing Déwan lan completion, nalika karo ASIC-sapu ranjau sing disetel kabeh.

taun iki iku iki sing dicethakaké perusahaan, kayata Samsung, Intel, TSMC, lan Foundries Global, padha ngembangaken Kripik 7nm kanggo mining ASIC. produksi Kripik wis dijadwal kanggo waktu pisanan 2018. Padha duwe efficiency energi apik dibandhingaké karo Kripik 14nm sadurungé.

Internet buta Japanese GMO plans kanggo miwiti ASIC-Miner anyar sing bakal adhedhasar Kripik 7nm. produksi Kripik Massa karo teknologi iki ngrancang kanggo May 2018. taun sabanjuré GMO bakal miwiti ICO kanggo ngedol Boards mining generasi sabanjuré. Padha bakal ngetokake token minangka cara kanggo tuku Boards mining generasi sabanjuré. Kejabi, perusahaan plans kanggo mbangun pusat mining ing Eropah Lor:

“Kita bakal operate pusat mining sabanjuré generasi nggenepi energi lan nglereni-pinggiran Kripik semikonduktor dianyari ing Eropah Lor. Kita bakal nggunakake nglereni-pinggiran 7nm teknologi proses kanggo Kripik kanggo digunakake ing proses mining, lan melu bisa ing sawijining riset lan pangembangan lan Manufaktur karo partner aliansi kita gadhah teknologi desain semikonduktor.”

September pungkasan, Russian Miner Coin (RMC) conducted ICO kanggo ndhukung produksi Sunrise miner anyar karo Kripik Bitfury lan berkembang liyane miner Multiclet anyar karo chip padha. The ICO diklumpukake $43.2 yuta. RMC melu 15 Komering lan cryptocurrency pejuang lan nyempurnakake papat perusahaan, kalebu MultiClet, SMARTHEAT, Goodwin, lan RadiusGroup. perusahaan wis diwiwiti produksi Miner Sunrise lan, dening panas sabanjuré, niat kanggo berkembang prosesor sabanjuré generasi Multiclet, kang bakal 35 kaping luwih efisien kanggo mining.

mining Cloud

Iku bukti yen peralatan kuat lan larang, kang arang banget energi akeh banget, perlu kanggo mining sukses. Sing kok perusahaan wis dikembangaké lan jinis alternatif saka pertambangan, disebut mining maya. Perusahaan karo pusat data kuat nyedhiyani peralatan, lan nyewa sumber sing kanggo konsumen final. Sawise kontrak wis rampung lan layanan sing mbayar, perusahaan kayata Hashflare, Genesis Mining, bit Miner, lan OxBtc nyedhiyani akses kanggo mining sawetara cryptocurrencies.

Layanan iki wis trendi. Ora ana alesan kanggo pracaya gaya iki bakal mudhun alon ing 2018, minangka mining maya iku sawijining terjangkau, iso dipercoyo, lan cara trep kanggo njaluk cryptocurrency, sing ora mbutuhake peralatan larang. Ana sawetara drawbacks bisa. Bakul saka kontrak mining maya bisa uga ora adil; situs sing menehi iki jinis layanan uga rawan kanggo serangan hacking; kedhaftar ora duwe kontrol liwat ragad Komisi padha nampa kanggo mining; malih, losses unplanned uga meksa tengah data kanggo mbayar maneh kurang kanggo pangguna ing sangisoré kontrak iki nduwé.

Tax Mining

saiki, ora hukum sing ngatur kegiatan pertambangan ing Rusia lan negara liyane salah siji. Presiden dhawuh Russian, Nanging, ngandika yen Pemerintah lan Bank Tengah kudu netepake pajak lan supaya Pendhaftaran kanggo perusahaan mining panas sabanjuré. inisiatif mesthine bisa ngrujuk loro perusahaan lan sapu ranjau pribadi.

ing Desember, Komisaris ing Présidhèn Federasi Rusia ing pangayoman saka hak wirausaha, boris Titov, ngajokaken kanggo introduce tax ing pertambangan Crypto ing tingkat saka 14%.

Prospek saka Mining in 2018