Wonten punapa menyang Binance Exchange lan nalika tawaran miwiti

Senadyan janji, Binance durung pindhah online ing esuk. Luwih saka dina kepungkur, karya technical wiwit ing bursa saham, kang mung kudu mimpin menyang “Kurangé populasi sauntara ing produktivitas,” nanging pungkasanipun mandheg karya ijol-ijolan lan nyeret kanggo periode indefinite. wingi, Binance CEO Changpeng Jao ​​wrote on Twitter sing ana kangelan unforeseen ing Nyalin data, lan mbutuhake re-sinkronisasi saka database, kang bakal njupuk saperangan jam.

ing 8.00 ing Berlin, Jao sepisan maneh komentar ing kahanan, matur sing gawe sing nyoba telung cara sinkronisasi, bedo ing kacepetan: 1-2 jam, 5 jam lan 9 jam mungguh. Ing jalur iki iku cetha yen cara cepet ora bisa. Miturut informasi paling anyar, ing “final Validation data” saiki njupuk Panggonan, resumption dagang wis samesthine ing 15.00 ing Berlin. Ing jam sadurunge bursa saham iku online, kedhaftar bakal bisa kanggo mbatalake pesenan. Saliyane, tim announced sing minangka koin syukur ngenani “support terus”, exchange bakal ngurangi Komisi kanggo 0.03% saben transaksi nganti Februari 24.

Senadyan kasunyatan sing Changpeng Jao ​​wis bola-bali nyatakake Exchange is offline namung amargi karya technical, lan rek serangan hacker, sawetara kedhaftar isih mikir iku hack. ing tartamtu, komentar saka exchange padha nuntut dening John McAfee, matur sing “ora perusahaan wis ngakoni kanggo serangan hacker nganti kepeksa.” bengi, McAfee wrote on Twitter kang “ora nyoba kanggo sow FUD,” nanging kang ditampa Welasan pesen karo informasi bab hacking bursa saham. Kanggo kirim ditempelake gambar, ing kang, wonten ing logo Binance, ijol-ijolan dinuga ngakoni dhewe sing diserang. Lan senadyan wong didhukung Makafi, akeh dipuntudhuh pakar Crypto informasi unsupported lan bukti dubious: “Gambar dikirim dening sawetara” kuning “grup – supaya sampeyan mbuktekaken bukti?”, “Tau krungu saka photoshop? matured, “” sampeyan pakar keamanan. ”

Makafi mekso wong sing padha “mung nyuwun pitakonan” lan minangka pakar keamanan mangerténi sing “yen anggempur durung kelakon lan usaha kanggo bali dana kang ora dijupuk langsung, kemungkinan saka mbalek mau suda menyang nul ing 24 jam.” Nanging, CEO Binance, sing mangsuli akeh tweets, bilih Programmer isih “distributes FUD”, lan njamin: “Kita bakal mbuktekaken sing mistaken.” Nanggepi biaya, Binance dikirim tweet karo bitcoins untouched lan alamat Ethereum:

Wonten punapa menyang Binance Exchange?


Pengarang: Richard Abermann


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *