pengatur US Securities mbukak

pengatur US Securities punika “mbukak” angger-angger Federal saka duit virtual

A U.S. plans securities pengatur ing mulangi legislatif kang 'mbukak’ angger-angger Federal kanggo duit virtual. Iki paseksiné gegayutan pangrungon paling anyar ing US Pengadilan Federal ing duit virtual judul “Larangan virtual: The kasil Role saka U.S. Komisi lan Sekuritas lan U.S. Commodity FUTURES dagang Komisi.”

sumber Kongres marang Reuters pangrungon iku umumé ngleksanani kasunyatan-nemokake ngarahke ing kakuwasan saka SEC lan CFTC kanggo ngawasi ijol-ijolan cryptocurrency.


Pengarang: Sara Bauer


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *