US legislatif kanggo krungu cilik kanggo sumber chain blockchain

Legislatif ing U.S. Congress sing disetel kanggo terus pangrungon ing nggunakake blockchain tech ing sumber rentengan global sabanjuré minggu.

Two subcommittees saka U.S. Komite House ing Science, Space lan Teknologi – Riset lan Teknologi, lan kasil – bakal ketemu ing May 8, kabar mentas diterbitake marang. pangrungon anduweni hak “Leveraging blockchain Teknologi kanggo Nambah Supply Chain Management lan Pertempuran palsu Barang.”

pangrungon sabanjuré minggu iku pisanan Subha Hone Na De ing cilik nggunakake tartamtu – Manajemen sumber chain – sing wis kapentingan garnered saka sawetara corporates utama ing saindhenging donya.

 

siji komentar

  1. Certainly like your web site however you need to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the reality then again I ll surely come again again.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *