UPS file paten kanggo nampa Bitcoin kanggo lockers

kapal buta Global UPS is looking ing Gusti Bitcoin liwat layanan lemari item-exchange, filings paten mentas diterbitake nuduhake.

UPS wis eyeing sistem bank-bank lemari sing bisa njupuk formulir digital pembayaran, miturut aplikasi dirilis dening U.S. Patent lan Trademark Kantor (USPTO) ana. Saliyane sistem pembayaran tradisional, ing key paten pinten Bitcoin minangka itungan bisa mbayar nganggo.

key negesake cara beda-beda dening renters bisa mbayar lemari, khusus nyatakake:

"Ing conto embodiments, bank lemari nyakup titik-of-sale (POS) sistem kanggo nrima pembayaran saka kedhaftar ing wangun: … Bitcoin; lan / utawa (5) sembarang tipe cocok saka pembayaran. "

ing 2017, luwih saka 20 filings paten dirilis dening USPTO kasebut Bitcoin minangka sistem pembayaran bisa. Nalika sawetara dropped rada saka 2016, luwih saka 50 filings paten dirilis dening agensi ing rong taun nggambarake baris iki pikiran.


Pengarang: Richard Abermann