Ing acara paling penting 2017 ing Community Crypto

Ing acara paling penting 2017 ing Community Crypto

wutah cetha Bitcoin kang, ICO boom, game Crypto, lan dagang berjangka Bitcoin kang digawe everyone delve menyang cryptocurrency lan blockchain. Kita arep kanggo pitutur marang wong sing ora kejawab utawa mung ora marang recalling acara utama 2017 ing donya Crypto.

Belarus legalized cryptocurrencies. Dumadakan kanggo wong, Belarus gabungan dhaptar negara-negara sing ora mutusaké kanggo nglarang nanging kanggo aturan cryptocurrencies. Decree “Bab pembangunan ekonomi digital” iki mlebu ing Desember 22. Saliyane cryptocurrencies, Kepemimpinan Belarus legalized blockchain, mining, lan ijol-ijolan Crypto.

Bitcoin Cash tambah dening 316%. on Desember 19, Coinbase announced sing pelanggan bakal bisa kanggo tuku, ngedol, ngirim, lan nampa Bitcoin Cash. Ing menit banget pisanan, rega duwit receh kang ngrambah $9,500 ing tambahan ing Coinbase kang platform-GDAX Exchange-lan ngluwihi pratondho ing Coinmarketcap dening 316%. Pangguna seng di tuduh ing ijol-ijolan nang dagang lan penipuan. Miturut Coinmarketcap, saiki biaya Bitcoin Cash $2,448.

CME dibukak dagang berjangka Bitcoin kang. on Desember 18, Chicago Mercantile Exchange (CME Group) miwiti dagang berjangka Bitcoin kang. Sak Lelang pisanan, 642 kontrak berjangka padha didol ing ijol-ijolan, nalika 637 mau wis tanggal daluwarsa Januari 2018.

Bitcoin ngrambah tandha saka $19,700. on Desember 17, Wikipedia dianyari maksimum sajarah, sik njongko ing $19,700 tingkat. Experts mbadek duwit receh akeh kanggo $40,000, nanging limang dina mengko ambruk kanggo $14,000, kang wagol investor dadi luwih. Miturut Coinmarketcap, saiki biaya Bitcoin $15,041.

CBOE dibukak dagang berjangka Bitcoin kang. on Desember 10, Chicago Papan Pilihan Exchange (CBOE) miwiti dagang berjangka Bitcoin lan ngluwihi sawijining pesaing, CME. Sak Bukak saka dagang berjangka Bitcoin kang, Bitcoin tambah dening luwih saka $1,000 ing prakara menit. sakcepete bubar, koreksi rega saka cryptocurrency pisanan mèlu.

Lightning 1.0 protokol dites ing jaringan Bitcoin. Transaksi Lightning pisanan kanthi nggunakake Bitcoin iki dianakaké ing Desember 7. Iku tuku saka warung virtual ing warung toko Starblocks. Rincian gambaran protokol iki dikirim menyang blog ing Sedheng. Minangka gawe nyatet, iku langkah penting ing karya standarisasi, kang wis diwiwiti ing Milan taun kepungkur. Klompok telung tim, dumadi saka ACINQ, Blockstream, lan bledhek Labs, Lightning specifications jaringan berkembang.

pangguna ngginakaken $5 yuta ing CryptoKitties. Ing mburi November, game CryptoKitties dadi populèr. Ing game, digawe dening gawe Canadian ing Axiom Zen, sampeyan bisa tuku, ngedol, lan tuwuh kitties virtual ing platform Ethereum. Pemain saka game padha ngasilaké keturunan lan sade kitties anyar kanggo entuk ethers.

Bitcoin tansaya munggah kanggo $10,000. on November 28, biaya Bitcoin $10,000. A Piece saka warta sing CME bakal miwiti dagang berjangka Bitcoin ing Desember kena rega paling gedhé. Kejabi, investor Chinese dadi bebarengan interested in Bitcoin.

ukur nyolong $30.95 yuta saka wallet tether. on November 19, minangka asil saka serangan hacker, 30,950,010 Ushdt ($30.95 yuta) padha dicolong saka Keuangan tether wallet. Pangguna dipuntudhuh gawe penipuan lan malah disaranake boycotting perusahaan.

Hard SegWit2x garpu iki dibatalake. on November 8, diantisipasi SegWit2x garpu hard iki dibatalake. Gawe diterangno sing padha wis ora ngatur kanggo nggayuh Kesepakatan ing ukuran pemblokiran Tambah. on Desember 28, garpu hard iki pungkasanipun dibukak.

Coinbase wis kanggo nyedhiyani kedhaftar’ data menyang Service Internal Revenue US (IRS). Ijol-ijolan iki dhawuh kanggo nyedhiyani kedhaftar’ data kanggo wektu, kalebu jeneng, tanggal lahir, alamat, lan informasi bab kegiatan sing kedhaftar sing tuku, didol, ditransfer utawa ditampa bitcoins ing keluwihan saka $20,000 sak periode saka 2013 kanggo 2015.

Investor dipuntudhuh project Tezos penipuan. Sawise Andrew Baker sinau bab dipuntèpang internal antarane Managers project of Tezos, piyambakipun mimpin klompok investor, kang ngajokaké tuntutan hukum kelas-tindakan marang perusahaan lan saperangan organisasi sing gegandhengan.

China ambruk pasar cryptocurrency. Ing awal September, panguwasa Cina begalan ICO, mati ijol-ijolan Crypto, lan nuntut ing ICOs kanggo bali dhuwit kanggo investor sing. Kabar nyebabake ambruk rega kabeh cryptocurrencies utama dening 8-15%. Ing sawetara dina, Nanging, pasar mbalekake.

garpu hard Bitcoin kang, Bitcoin{}awis, kedaden. Hard garpu njupuk Panggonan ing Agustus 1. Akibaté, blockchain Bitcoin iki dipérang dadi loro sanad lan bondho digital anyar, Bitcoin Cash, muncul. Saiki iku dagang ing siaga Bcc utawa BCH.

Exchange BTC-e banjur offline. on July 25, ijol-ijolan paling gedhé BTC-e mandheg apa. on July 31, btc-e.com pengguna kacarita ing bitcointalk forum sing agen FBI wis dicekel kabeh BTC-e peralatan ing tengah data. on July 28, domain iki diblokir.

Eter enggal sumungkem $0.1. on June 22, kang siji pedagang dikirim panjalukan ngedol pirang-pirang yuta dolar worth saka ether, itungan digital dumadakan dropped kanggo $0.1 ing ijol-ijolan GDAX.

Charlie Lee kiwa Coinbase. on June 11, Direktur Teknik ing Coinbase, Charlie Lee, metu saka posisi kang musataken ing pangembangan Litecoin. wiwit, Litecoin wis dadi salah siji saka dhuwit recehan sing paling populer. Miturut Coinmarketcap, saiki biaya Litecoin $236.

Vitalik Buterin ketemu karo Vladimir Putin. Minangka bagéan saka St. Petersburg Economic Forum dianakaké ing Juni 4, Presiden Vladimir Putin wis rapat ringkes karo pangadeg Ethereum Vitalik Buterin. Padha rembugan bab kamungkinan saka nggunakake teknologi blockchain ing Rusia. Presiden didhukung ing Ide nggawe kontak bisnis partners potensial Russian.

Tim Draper pisanan melu ing ICO. Billionaire lan investor sukan misuwur, Tim Draper, njupuk bagéyan ing project ICO, Tezos, kang dianggep minangka alternatif kanggo Ethereum. Kanthi mengkono, Draper wanted kanggo mimpin dening umpamane lan diwanti-wanti investor kanggo ndhukung token sing bisa ngganti donya.

Eter ngluwihi $100. on May 5, ether, kaloro cryptocurrency dening Kapitalisasi, kanggo pisanan ing sajarah ngrambah tandha saka $100. Miturut Coinmarketcap, biaya saiki ether $951.

Pisanan ngelmu Jurnal blockchain muncul ing Amerika Serikat. on April 14, Jurnal Ledger digawe dening profesor ing Universitas Pittsburgh, Chris Wilmer, iki diadegaké ing Amerika Serikat. Ing Jeksa Agung bisa ngetokake pisanan Ledger dirilis ing Maret 2017. Ing kolom tengah padha ekonomi, finance, hukum, matématika, cryptocurrencies, lan blockchain.

Japan diijini mbayar karo cryptocurrency. Hukum sing digawe cryptocurrencies itungan legal ngetik menyang pasukan ing April 1. inovasi iki simplified transaksi ora mung antarane individu nanging uga antarane èntitas legal. Banks kasempatan kanggo miwiti sistem anyar pamukiman lan tuku Enterprises IT.

Bitcoin ngrambah $1,168 ing Exchange Bitstamp. on February 23, Bitcoin maneh liwati milestone psychological saka $1,000. tingkat iki kesawang ing ijol-ijolan Bitstamp.

Ing acara paling penting 2017 ing Community Crypto

kiriman web: