bursa saham nasional Thailand sing urip blockchain pasar pendanaan

bursa saham nasional Thailand sing wis dibukak blockchain-powered Crowdfunding pasar anyar.

Layanan anyar migunakake blockchain kanggo ngaktifake peer-to-peer dagang ing gaweyan kanggo startups ngakses ibukutha anyar saka investor, kalebu sing digambar saka ibukutha sukan lan donya investor lembaga.

SET resmi urip “Urip” platform karo teknologi blockchain kanggo tuwuh
startups

Bangkok, May 4, 2018 – “Urip” – ing Thailand Crowdfunding platform pisanan kanggo
startups lan UKM dikembangaké dening Stock Exchange of Thailand (SET) karo support
saka sektor umum lan pribadi – wis resmi dibukak karo wolung
bisnis diangkah saka maneka sektor kayata aplikasi mobile, konsumen
produk lan peralatan medical, kanggo nggabungake nalika prompting liwat 50 perusahaan kanggo
tindakake miturut kupeng akeh semangat saka investor.

SET Presiden Kesara Manchusree bilih SET wis ditetepake Live Fin Corp
Co., Ltd. Nduweni 99.99 persen saham dianakaké dening SET, kanggo operate Crowdfunding a
platform kang nyedhiyakake Swara-the-Counter (OTC) layanan dagang kanggo startups
lan UKM kanggo ngakses pendanaan ibukutha. “Urip” platform wis dikembangaké karo
nggunakake teknologi blockchain minangka sarana lan prasarana kanggo bisnis Agencies
kanggo nggedhekake lan njaluk karo boloan mangsa.

“SET ditemtokake kanggo kurban kesempatan wutah liwat nitahaken saka
ekosistem wiwitan lengkap, inclusively saka pendidikan Manajemen bisnis
kanggo wiwitan lan SME wirausaha, kanggo pitulungan ing nyambungake karo
lembaga investor lan terakreditasi. “Urip” platform bakal mekanisme tombol
kanggo bantuan drive nerusake wutah Thailand kang utamané mbisakake startups lan UKM kanggo
duwe liyane accesses financial liwat Crowdfunding. Bisnis bisa nggunakke Urip
kanggo ningkataké kanggo klompok target luwih akeh nalika nggunakake kemitraan kanggo nggedhekake customer
basa. Saliyane, platform iki uga nawakake kesempatan kanggo investor, loro
individu lan perusahaan, sing mumpuni dening Securities and Exchange
Komisi (SEC) angger, kanggo milih kanggo nandur modal ing bisnis preferred sing
karo potensial wutah,” Added Kesara.

Bisnis kanggo bakal qualified kanggo nggabungake “Urip”, kudu perusahaan kedhaftar ing
Thailand, kang ngedekke lan eksekutif nindakake ana cathetan pidana karo financial
audit statement conducted dening auditor certified. Supaya kanggo mundhakaken liwat THB
20 yuta, bisnis layak kudu saiki rekaman saka ibukutha sadurungé
mundhakaken saka ing paling THB 5 yuta, utawa wiyar dening Sponsor. kanggo penggalangan dana
liwat THB 100 yuta, financial statements wes di prikso dening SEC-certified
auditor kudu disajèkaké.

Ana papat jinis investor kanggo platform iki, dumadi saka 1)
investor lembaga, 2) sukan ibukutha, 3) sukan ibukutha perusahaan lan 4)
investor khusus income taunan ora kurang saka THB 4 yuta utawa karo digabungake
aset worth ora kurang saka THB 50 yuta, lan ing paling setahun investasi
pengalaman.

informasi luwih lengkap: live-mkt.com

 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *