mentri finance Thailand kang: Government ora ban dagang cryptocurrency

Pamaréntah Thai ora ban dagang cryptocurrency, says Finance Minister Apisak Tantivorawong, nanging framework peraturan kanggo mrentah duit digital bakal digawe luwih cetha ing sasi.

Sakbare diskusi anyar, agensi related sarujuk sing aturan ora bisa mungkasi nggunakake duit virtual nanging ora kudu aturan lan ngontrol wong ing proses cocok, Pak Apisak ngandika ing wingi iku “Thailand Sawit 2018” seminar kang dianakake dening Post Dina.

Bank tengah, SEC, Mentri Keuangan lan Anti-Money Laundering Kantor (Amlo) mupakat Nggawe panel apa ditugasi considering ngukur potensial kanggo aturan duit digital.

A sumber ing Kementerian Keuangan ngandika panel apa bakal rauh lay mudhun framework peraturan kanggo dhuwit recehan digital.

Ngatur cryptocurrencies nindakake kangelan amarga ora Kesepakatan ana ing laku peraturan paling, sumber ngandika.


Pengarang: Richard Abermann


 

kiriman web:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *