plans Telegram ICO

plans Telegram ICO

Telegram plans multi-milyar dollar ICO kanggo chatting cryptocurrency

Ndhelik olahpesen wiwitan Telegram plans kanggo miwiti platform blockchain dhewe lan cryptocurrency native, ndayani pembayaran ing chatting app lan ngluwihi. Miturut sawetara sumber kang wis ngandika kanggo TechCrunch, ing "Telegram Open Network" (TON) bakal dadi anyar, 'Generasi katelu' blockchain Kapabilitas unggul, sawise Bitcoin lan, mengko, Ethereum paving dalan.

Bukak bakal mbiayai karo Initial Coin Kurban gedhe tenan, karo siap metu wis dodolan pribadi kiro-kiro menyang atusan yuta, potensi nggawe siji saka ICOs paling gedhé kanggo tanggal. Dikarepake iki mimpin dening kasunyatan sing tinimbang ICO teka saka wiwitan seger, Telegram punika platform olahpesen mapan digunakake ing saindhenging donya.

Ngadopsi cryptocurrency homegrown bisa menehi sistem pembayaran gedhe tenan kamardikan Telegram saking pemerintah, bank - soko Co-pangadeg lan CEO Pavel Durov dikenal melik sawise investor njupuk liwat perusahaan kang pungkasan, jaringan sosial Russian VK. Durov durung nanggapi kanggo saperangan usaha TechCrunch kang hubungi wong gegayutan crita iki.

Potensial kanggo cryptocurrency nang app olahpesen digunakake diadopsi banget.

Kanthi pembayaran cryptocurrency powered nang Telegram, kedhaftar bisa lulus Fees carane mbayar nalika ngirim dana antara internasional, mindhah jumlah dhuwit pribadi thanks kanggo enkripsi app, ngirim micropayments sing bakal kena banget dhuwur saka Fees kertu kredit, lan liyane. Telegram wis saluran komunikasi de facto kanggo masyarakat cryptocurrency global, nggawe ngarep alam kanggo duwit receh lan blockchain dhewe.

Sade TON saka cryptocurrency

Telegram mangertos kanggo bakal ngelingi mundhakaken minangka akeh minangka $500 yuta ing sale wis ICO ing potensial total Nilai koin ing sawetara $3 milyar kanggo $5 milyar. Nanging, tokoh sing bisa ngganti sadurunge ICO, kang bisa teka sanalika Maret. tokoh sing bakal wis bisa Crypto pribadi paling gedhe mundhakaken kanggo tanggal sawise Tezos, kang wungu liwat $230 yuta ing Juli.

A wis sale ing ICO punika tutup minimal ing investasi (kadhangkala karo diskon) kanggo narik kawigaten investor amba ('Paus') sadurunge sale koin luwih akeh kanggo investor toko. umum, phase toko saka ICO kapara minggahaken kurang amarga ana buntut dawa saka wong nandur modal jumlah cilik. Nanging ngarep-loading ICO karo investasi lembaga inspires kapercayan kanggo investor toko.

Sing investor wis sale uga dibutuhake kanggo nyeleh minimal tuku-in saka $20 yuta yen lagi njaba utama bunder Durov kang. Sumber ngomong sing ICO mbutuhake itungan Fiat nyata kaya dolar AS kanggo tuku-in, ora Bitcoin utawa Eter minangka wong ICOs kudu tanggal.

Top-undakan perusahaan investasi lembaga wis ditulis kapentingan, nanging Durov wis ngandika marang kuwatir nrima awis. Salah tenan dikabaraké wis di-push kanggo persediaan wis Advertisement Mail.Ru Group (biyen DST), didegaké dening wekdal punika dipundamel bingung Russian Yuri Milner. Juru wicara DST ora Mbales panaliten kita bab crita iki. Apike, Mail.Ru Group punika dana sing rampung nganti tuku perusahaan pungkasan Durov kang VK.

Understanding Telegram Open Network

idea Durov iku kanggo miwiti blockchain tanggung anyar, nggunakake Telegram kang 180 pangguna yuta minangka bahan bakar rokèt daya nerusake menyang Adoption ide mati cryptocurrency lan nggawe Telegram, èfèktif, a Kingmaker saka cryptocurrencies liyane, amarga saka ukuran sawijining ana.

Miturut kertas putih Telegram sing TechCrunch wis review bagian saka, cryptocurrency sawijining bakal disebut "Gram" lan potènsi gain Adoption ide langsung dening kang disambungake kanggo Telegram kang chatting app.

Sumber ngomong Durov wis mutusaké kanggo gabungke loro fasilitas terpusat lan pegatan, wiwit jaringan babar blas pegatan ora ukuran minangka cepet kaya kang wis sawetara unsur karajan, Empu kok Telegram perlu kanggo duwe blockchain dhewe.

Ngalih menyang platform blockchain pegatan bisa matèni manuk loro karo siji watu kanggo Telegram. Uga nggawe ekonomi cryptocurrency lengkap-diunekake nang app, iku uga bakal insulate iku marang serangan lan tuduhan Negara-negara kayata Iran, ngendi iku saiki akun kanggo 40% lalu lintas internet Iran nanging iki sementara diblokir diantara negoro mbantah marang pamaréntahan.

Telegram wis diputer alus wawas politik tumindak kanggo nyoba lan makaryakke pangguna ing negara, shutting mudhun sawetara saluran kanggo nelpon kanggo ambruké pemerintah, nalika tetep wong mbukak.

WeChat Nanging Kanthi Crypto

kanthi TON, Telegram yakuwi kanggo berkembang basis cryptocurrency sarana akin kanggo WeChat, kang wis salajengipun dados luwih akeh tinimbang chatting app lan tumindak minangka mekanisme pembayaran standar kanggo akeh ing China.

Nalika pembayaran bisa digawe cepet sanget ing WeChat kanggo maneka layanan, sistem tetep banget terpusat. A platform pegatan kayata TON bisa kurban luwih keamanan lan mari.

Sumber wong Telegram plans kanggo ngidini kedhaftar kanggo terus itungan itungan lan Fiat loro Telegram ing dhompet siap metu.

Ana uga ekosistem pangembang ana Telegram dibangun watara, ngendi bot lan layanan sing ditawakake pihak katelu. maneh, kene TON bisa, ing teori, underly kabeh pangembang ndadekke kanggo Telegram.

nang TON

Ing 132 kaca kertas putih, Telegram wis mbatesi rencana papat tataran:

"TON Services" bakal dadi platform kanggo layanan pihak katelu samubarang jinis sing ngijini smartphone kaya muka loropaken kanggo app pegatan lan kontrak pinter.

"TON DNS" iku layanan kanggo menehi tanggung jawab jeneng manungsa-diwaca kanggo akun, Layanan kontrak pinter lan kelenjar jaringan. Kanthi TON DNS, ngakses layanan decentralised bisa dadi kaya "ndeleng website ing World Wide Web."

"Pembayaran TON" punika platform kanggo micropayments lan jaringan saluran micropayment. Tujuane kanggo digunakake kanggo "cepet mati-chain pindhah Nilai antarane kedhaftar bot lan layanan liyane". Safeguards dibangun menyang sistem dirancang kanggo mesthekake yen pindhah iki "minangka aman minangka transaksi ing-chain".

Ing "TON blockchain" bakal kalebu saka chain master lan 2-kanggo-the-daya-of-92 blockchains gawan. aspek paling kacathet yakuwi sing bakal duwe "Tanpa wates Sharding Paradigm" kanggo entuk kaukur. Mangkono, blockchains TON Yahoo kanggo bisa kanggo "otomatis pamisah lan setunggal kanggo maringi leladen owahan ing mbukak". Punika ateges pamblokiran anyar kui cepet lan "ing anané saka queues dawa mbantu njaga biaya transaksi kurang, sanajan sawetara layanan nggunakake platform dadi massively populer ".

Iku uga kalebu "cepet hiperkubus nuntun" dirancang supaya blockchain bisa njaga kacepetan ndhuwur malah kang mundak akeh. bukti sawijining pendekatan saham bakal tekan Kesepakatan liwat varian saka protokol 'Byzantine Fault sabar', maneh nambah kacepetan lan efficiency. Lan uga bakal nggunakake 2-D buku besar Mbagekke. Iki tegese TON bisa tuwuh pamblokiran bener anyar ing ndhuwur sembarang pamblokiran sing padha buktiaken dadi salah kanggo munggel percabangan rasah. Ing tembung liyane, TON yakuwi dadi 'poto-marasake awakmu'.

TON kang blockchain generasi katelu bakal adhedhasar 'bukti saham' dinamis aman dening macem-macem katelu karo jurusan dhuwure toleransi fault. Iku uga nangani panyimpenan saka ID, pembayaran lan kontrak pinter. dadi, tinimbang nggunakake bukti karya kanggo nggawe itungan sawijining, Telegram bakal gumantung ing anyar, kurang cara-hogging energi saka cryptocurrency mining saka cara Bitcoin asli.

pratelan iku bakal saged nomer vastly unggul transaksi, sak 1 yuta per detik. Ing tembung liyane, padha ambisi-ambisi project Polkadot metu saka Berlin - nanging karo basa diinstal saka 180 yuta wong. Iki ndadekake 'interchain' karo disebut 'sharding dinamis'.

tetep Control

Ing kertas putih uga ndadekake langit sing papat persen saka sumber saka Gram (200 yuta Gram) bakal dilindhungi undhang-undhang kanggo tim pembangunan Telegram karo wektu vesting papat taun. Telegram uga plans kanggo nyegah "paling 52 persen "saka kabeh sumber saka cryptocurrency Gram kanggo nglindhungi saka dagang Spekulasi lan njaga keluwesan. Turahane 44 persen bakal didol ing loro sale umum lan pribadi.

itungan bakal kadhaptar ing ijol-ijolan external lan digunakake nang Telegram app.

Wektu-wicaksana, waktu pisanan taun iki bakal weruh Bukak saka Telegram njaba Secure ID, ngiring dening MVP of TON. Bukak saka Dompet Telegram wis dijadwalaké kanggo Q4 2018, lan nitahaken saka ekonomi basis TON bisa miwiti ing Q1 2019. Liyane saka Services TON kuwi ing Q2 2019.

Sawetara ing masyarakat Crypto tetep mamang TON. "Aku mung mikir iki cara CEO kang monetizing Telegram, Sejatine,"Ngandika Jackson Palmer, pangadeg cryptocurrency awal Dogecoin.


plans Telegram ICO


A sumber techcrunch.com