TD Ameritrade wis mromosiaken Bitcoin blockchain

TD Ameritrade nandur lan gendera ASCII – iku, imprinted iklan – ing blockchain Bitcoin kang sadurungé sasi iki.

Maklar online announced sing dikirim 68 transaksi Bitcoin kanggo nggawe flag digital karo logo ing blockchain Bitcoin.

Amarga alam saka blockchain ing, flag iki saiki selawase wadi ing ledger ing cryptocurrency kang.

“We tresna nemokake cara anyar kanggo nggunakake teknologi berkembang. Supaya kita mutusaké kanggo duwe fun sethitik lan tetanduran gendera kita. nggih – teknis, kita ditempelake iku,” maklar ngandika.

“Kita lagi bangga dadi bagéan saka iku. Forever,” maklar wrote.

 

2 comments

  1. I just got done eating a platter of spaghetti before visiting your site. It sure makes the full feeling all that much better.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *