Ora kabeh sapu ranjau bakal urip Bitcoin beaya

Carane akeh kudu Wikipedia biaya supaya mining maneh dadi duwe bathi?

A 70% gulung ing rega Bitcoin saka tengah Desember prakteke suda untung mining. Kanthi tingkat rega dina, Mudhun menyang minimal $ 6,048, mung sapu ranjau paling gedhé bisa tetep kumambang. Nanging analisis Bloomberg nuduhake sing malah ing antarane pemain utama ora kabeh bisa urip.

dina iki, 67% saka pertambangan-energi klempakan ing tangan saka papat Kolam: BTC.com, AntPool, SlushPool lan BTC.top. Nanging Analyst Bloomberg Tim Kulpan negesaké: “Yen sampeyan ora perusahaan sing saged panginstalan mining paling cepet dituku wholesale, banjur paling kamungkinan sing rusak dhuwit.” munggah Desember kang tambah pasar mining dening 40%, kang mimpin menyang boten seimbang kalebet ing sistem: miturut Blockchain.info, iku 51% harder kanggo extract pemblokiran.

urip Bitcoin beaya

Wis thukul loro kerumitan petungan lan jumlah energi migunakaken. Yen Bitcoin mandegake ing 50 dina obah rata-rata $ 13,200, banjur karo kerumitan saiki lan sawetara hashes, miner rata-rata karo peralatan apik bakal nampa $ 80 saben minggu (nanging lawas peralatan, ing ngisor MediaWiki). Nanging, malah panginstalan Bitcoin-mining paling majeng ora ngreksa marang resiko dana rusak, nalika rega irungnya banget, lan miner tetep ing jaringan: sapu ranjau nandhang losses miwiti ing titik rega $ 6,800.

Yen rega ora munggah, banjur miner saben bakal ilang $ 3 saben minggu. Kolam Mining, kayata AntPool, bisa tetep ing wilayah positif, nanging sing MediaWiki bakal 90% luwih murah tinimbang karo saben obah 50-dina $ 13,200.

Tim Kulpan maringi tulodho mung, kang mratelakake panemume, kahanan, kang mining maneh bakal dadi duwe bathi: wutah saka Bitcoin karo release prentah saka bagéan saka sapu ranjau saka game supaya ngurangi kompetisi. Analyst iku manawa peserta kabeh dina ora bakal bisa kanggo supaya losses: salah siji wong bakal mbebasake “kapal mining” saka bobot, utawa wong bakal drown.

Cloud Mining

Yen panjenengan iku wong sing pribadi lan pengin mining Bitcoin lan liyane Cryptocurrency, iku paling apik kanggo nindakake iku liwat Cloud Mining, mbayar dhuwit kanggo specialists lan seneng keuntungan sing perusahaan gedhe njaluk. Kene ndhuwur 3 perusahaan kanggo Cloud Mining: Hashflare, IQMining utawa Genesis Mining


Pengarang: Richard Abermann


Prospek saka Mining in 2018

 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *