Mentri Keuangan Korea Kidul: Crypto ngancam System Fiat

Mentri Keuangan Korea Selatan kang dikenali Crypto minangka ancaman kanggo sistem Fiat tradisional.

Kim Yong-jin, Wakil Menteri Korea kidhul Strategy lan Finance, komentar minggu iki sak konferensi financial ing Seoul:

"Cryptocurrencies kaya Bitcoin… kang mimpin investasi lan gelembung Spekulasi sadurungé taun, duwe owah lan sing anjog loro panguwasa lan investor kanggo pitakonan dhasar sistem Fiat. Bank tengah kudu nimbang emergence saka cara pembayaran alternatif kayata cryptocurrencies minangka ancaman kanggo anane sistem Fiat tradisional. "

 

2 comments

  1. You could certainly see your skills in the work you write. The arena hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. At all times follow your heart.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *