Salesforce CEO mbewarakke plans kanggo produk blockchain

Salesforce nggarap produk adhedhasar teknologi blockchain, CEO maya kang wis dicethakaké.

Marc Benioff, sing didegaké perusahaan ing 1999, ngandika “Aku wis mikir kathah babagan apa strategi Salesforce ngubengi blockchain, lan apa Sastranegara Salesforce ngubengi cryptocurrencies lan kepriye hubungané kabeh iku,” ngandika.

Nalika ora nyediakake rincian ing prodhuk mbesuk, Benioff bilih kang ngarep-arep kanggo “duwe blockchain lan cryptocurrency solusi kanggo Salesforce lan kanggo kabeh kita pelanggan” sadurunge Dreamforce – konferensi perusahaan bakal dadi tuan rumah ing San Francisco ing Sept. 25.

Salesforce wis apik-Dikenal kanggo software maya sawijining manajemen sesambetan customer. Perusahaan digawe $10.5 milyar ing revenue ing taun pungkasan Jan. 31.


Join Salesforce Ketua lan CEO Marc Benioff lan co-pendiri Parker Harris kanggo Fireside Chat ana afternoon. Nggawa pitakonan lan njaluk jawaban firsthand saka ngedekke salesforce.com

 


 

siji komentar

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *