ilmuwan nuklir Russian dipenjara kanggo nggunakake supercomputers kanggo cryptocurrency mine

keamanan punggawane Russian wis dipenjara sawetara ilmuwan digunakake ing Rusia fasilitas bobot nuklir ndhuwur-rahasia kanggo dinuga mining Crypto-duit.

Ilmuwan wis nyoba kanggo nggunakake siji saka supercomputers paling kuat Rusia kanggo Bitcoins mine, laporan media ngomong.

Federal Center Nuclear ing Sarov, Rusia Western, punika tightly dijaga ora-man's-tanah lan malah ora ditandhani ing peta Soviet.

penet layanan Pusat ngandika: “Ana sing wis nyoba unsanctioned nggunakake fasilitas komputer kanggo tujuan pribadi kalebu dadi-disebut mining.”

super Federal Center kang Nuclear pamer kapasitas 1 petaflop, padha karo 1,000 triliun petungan per detik.


Pengarang: Sara Bauer


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *