Produce saka ASIC Kripik saka Samsung

Samsung miwiti prodhuksi Kripik ASIC kanggo pertambangan cryptocurrency

Kompetitor utama perusahaan ing pasar earns ing peralatan mining nganti $ 400 yuta ing waktu.

Korea Kidul Samsung wis melu produksi Kripik ASIC, kang digunakake kanggo produksi bitcoins, ethers lan cryptocurrencies liyane. Iki ditulis dening TechCrunch karo referensi kanggo wakil saka perusahaan.

Samsung saiki sibuk Kripik Manufaktur kanggo thecryptocurrency. Nanging, we can not give more details about our customers. – Samsung PressOffice

Pisanan bab karya Samsung liwat Kripik kanggo sapu ranjau iki kacarita dening media Korean. Miturut edition lokal The Bell, produksi massa Kripik ASIC ing tanduran semikonduktor Samsung dipunwiwiti Januari 2018. Sumber ngomong sing perusahaan wis sarujuk ing sumber saka peralatan mining kanggo perusahaan unnamed saka China.

Wakil saka Samsung gelem rembugan karo TechCrunch rincian karya ing Kripik ASIC.

publikasi cathetan sing Samsung wis saingan karo Taiwanese microchip Produsèn TSMC, kang earns ing peralatan kanggo mining saka $ 350 yuta kanggo $ 400 yuta kanggo waktu. Perusahaan serves supplier utama peralatan mining minangka Bitmain lan Kanaan Creative.

Dipuntedahaken asil saka 2017, Samsung dadi produsen chip paling gedhé, displacing saka posisi pimpinan saka Intel. business Samsung in produksi microchip ing 2017 ana $ 69 milyar dibandhingake Intel kang $ 62.8 milyar.


Pengarang: Richard Abermann