Pembayaran operator Stripe nolak Bitcoin

Pembayaran Prosesor Stripe kanggo Akhir Dhukungan kanggo Bitcoin

The Stripe operator pembayaran announced sing bakal ninggalake Bitcoin ing telung sasi lan rampung nglirwaaken ing April 23. Iki kacarita dening manager Tom Carlo ing perusahaan blog resmi.

Stripe wiwit ndhukung transaksi Bitcoin ing 2015, nyediakake akses kanggo pembayaran ing bitcoins kanggo luwih saka 60 negara. Nanging, dangu Processing transaksi, Tambah ing nomer transaksi kasil lan akeh biaya digawe Bitcoin kurang populer ing antarane kedhaftar Stripe: “Bitcoin wis rusak relevansi kita kedhaftar. Sama perusahaan dagang uga wiwit nampa revenue kurang saka Bitcoin, “- ngandika Carlo.

Tom Carlo nyatet Stripe sing “optimistically katon ing Crypto-duit ing umum” lan, bisa, ing mangsa bakal ndhukung liyane altcoins, kalebu lintang, yen duwit receh dadi luwih populer. Saliyane, piyambakipun sumerep perspektif ing proyèk kayata Lightning, OmiseGO, Ethereum, Bitcoin Cash lan Litecoin.

Akeh kedhaftar jaringan didhukung solusi layanan:

Pembayaran operator Stripe nolak BitcoinBitcoin gedhe, revolusioner malah nanging ana luwih cepet, luwih murah lan luwih Versatile #cryptocurrencies metu ana saiki. Nanging wektu kanggo nggawe cara kanggo bocah anyar ing pemblokiran # StellarLumens #Ethereum


Senajan sawetara nimbang iki tumindak short-sighted ing Kawa saka Lightning lan solusi kaukur liyane kanggo jaringan Bitcoin, akeh seng isih pracaya ana akeh cryptocurrencies sing bisa saingan karo Bitcoin.

alex ing Sande

 

Boten wonten cara kanggo saiki iki warta Stripe minangka warta apik. We Sejatine mulangi pedagang adopter awal sing padha iku ing "cara salah" lan saiki wis kanggo retool kanggo nambah jaringan kilat. Nanging wong-wong ora lagi. Lagi ora obah kanggo Bitcoin awis (utawa liyane) salah siji. Lagi ninggalake

Aja muter Turkey iki minangka "iku ora temenan kanggo pembayaran iku mergo", iku tegese bakal kudu ngenteni nganti ekosistem siap maneh lan banjur te-evangelize everyone liya wektu nalika Fees sing kurang maneh. Ditrapake kanggo kabeh dhuwit recehan, ethereum ora "siap" salah siji.

Watesan pemblokiran kudu wis wungu setahun kepungkur, sadurunge samubarang iki dadi masalah nyata, lan kita ngene wis tuku wektu. Nanging sawetara wong FUD'ed bab masalah mangsa maye kanggo ngedol solusi mangsa sing ora siap lan digawe masalah nyata ageng ing saiki. /bengak-bengok

alex ing @avsa Sande


Ing awal Desember, Bitcoin-pembayaran padha nolak dening layanan Uap game. Uga transisi saka pemblokiran Ethereum kanggo Lintang wis announced CEO saka Kik utusan Ted Livingston. Miturut wong, Ethereum “nyoba kanggo dadi kabeh for everyone”, banget overloaded lan maneh nglegakake kabutuhan aplikasi karo 10,000 kedhaftar.


Pembayaran operator Stripe nolak Bitcoin


Pengarang: Richard Abermann


Sing John Hyman, utawa apa kita ngerti bab penasehat investasi Telegram