Teknologi New Apa Rawuh Ngatasi kaukur Bitcoin kang

AMP saiki nggabung akeh rencana lan teknologi anyar janjeni kanggo alamat masalah kaukur Bitcoin kang. Pilihan kalebu SegWit, tetandan Schnorr, lan bledhek Network.

Protokol AMP bakal operate liwat Bitcoin Lightning Network. Lightning jaringan sistem pegatan sing ngijini peserta kanggo ngleksanakake saluran micropayment trustless kanggo nglakokaké, mati-blockchain, siji utawa kaping transaksi pembayaran.

saluran iki manggon njaba blockchain Bitcoin. Transaksi njupuk Panggonan antarane saluran. Senadyan, transaksi iki bisa ditularaké, minangka transaksi single, kanggo blockchain ing.

Segwit liyane Bitcoin Pangoptimal wigati sing bisa nambah kaukur Bitcoin lan ngurangi biaya transaksi Bitcoin kang. SegWit uga bakal bantuan kanggo nambah malleability transaksi Lightning Network.

Wiwit aktifitas SegWit ing Agustus 2016, gawe wis saya nggabungaken SegWit menyang dompet Bitcoin, lan saperangan ijol-ijolan wis penerapan SegWit. mentas, ing 5th Februari, 2018, Coinbase announced sing phase testing final wis dipunwiwiti lan sing Segwit bakal kasedhiya kanggo pelanggan Coinbase ing sawetara minggu.

AMP rencana liyane sing, bebarengan karo bledhek Network, janjinipun kanggo bantuan kanggo ngatasi masalah kaukur Bitcoin kang. Bitcoin pecandu lan investor antisipasi sing AMP bakal nampa dhukungan saka kabeh kepentingan Crypto lan maju kasil.

Apa kang mikir Pembayaran atom Multi-Path liwat Network Lightning impact Fees transaksi Bitcoin lan kecepatan? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki.


Pengarang: Sara Bauer


 

siji komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *