Mentri Keuangan Walanda: Bitcoin mbutuhake test kanggo disetujoni

Menteri Keuangan Walanda, Olive Hoekstra, kepengin kanggo nggawe posisi Walanda cetha ing cryptocurrencies, ing sawetara minggu teka.

Hoekstra nyatakake 'pikirane bebarengan Kita’ pindhah ing arah iku seng di pengeni, nanging sing test. Padha ditrapake kanggo kamungkinan saka ban, Menteri ngandika.

Sawetara pihak house ngisor tanpa ngukur marang cryptocurrency lan ngarep-arep supaya bisa kanggo ngandhani House saka asil temonan, lan test, ing sawetara minggu.

Hoekstra wis ditanggepi bebaya babagan Bitcoin: “Mikir sadurunge sampeyan miwiti.”


Pengarang: Richard Abermann


 

kiriman web: