MasterCard kang CFO: tumbas Cryptocurrency sing ningkatake mbuwang customer kita

MasterCard wis katon Tambah ing Panggunan Wanagiri kedhaftar mundhut cryptocurrency.

volume salib-pucuké jaringan pembayaran kang – langkah mbuwang customer luar negeri – wis wungu 22 persen supaya adoh ing taun, bek sebagéyan dening klien nggunakake kertu sing tuku duit digital, ngandika Kepala Financial Officer Martina Hund-Mejean ana. mbuwang luwih travel ing Eropah uga nyumbang, dheweke ngandika.

"Cukup dadi cetha, aku ora ngalih utawa dumunung transaksi cryptocurrency liwat jaringan kita,"Ngandika Hund-Mejean ing telpon karo Analysts. "Plans Kita ora ngira jinis kegiatan bakal terus kita ora baris saka ngarsane minangka kanggo carane cardholders bakal ndeleng cryptocurrencies ing mangsa."


Pengarang: Richard Abermann