presiden Eropah Tengah Bank: Listing berjangka bisa mimpin bank-bank EU terus posisi ing Wikipedia

Ing rapat Parlemen Eropah minggu iki, pangareping ECB Mario Draghi bilih bank-bank Eropah bisa terus posisi ing Wikipedia sawise pembangunan kayata Bitcoin berjangka kontrak kang kadhaptar dening ijol-ijolan US. Panjenenganipun ugi ngakeni kapentingan umum heightened lan napsu kanggo cryptocurrencies.

Usul sing gaya cryptocurrencies permeating menyang finance ide, Draghi nyatakake:

"Pembangunan Anyar, kayata listing saka Bitcoin berjangka kontrak dening ijol-ijolan US, bisa mimpin bank-bank Eropah banget, terus posisi ing Wikipedia, lan mila saking punika kita mesthi bakal katon ing. "


Pengarang: Sara Bauer


 

kiriman web:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *