sedulur Winklevoss Latest’ patent Crypto isine transaksi digital

A perusahaan diduweni dening Cameron lan Tyler Winklevoss, ngedekke exchange cryptocurrency Gemini, wis hak patèn saka sistem sing seeks kanggo nambah keamanan transaksi digital.

Aplikasi iki diajokaké ing November lan diwenehake ana dening U.S. Patent lan Trademark Kantor (USPTO). Describes “sistem, cara, lan produk program kanggo proses transaksi aman ing sistem maya,” karo Andrew Laucius, Cem Paya lan Eric Winer dijenengi minangka penemu (lorone ing Winklevosses kalebu ing dhaftar).

Sistem iki nggunakake kombinasi Techniques cryptographic umum, kalebu fungsi ngrembug lan tetandan digital. Tokoh klebu ing aplikasi sing nerangake sistem dimaksudaké kanggo nyedhiyani keamanan ing ijol-ijolan bondho digital maya basis.


Tulis: Sara Bauer


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *