ijol-ijolan Crypto Korean miwiti gaweyan angger poto

ijol-ijolan cryptocurrency utama Korea kang wis aturan kanggo ngedongkrak transparan.

Ing konferensi penet ing Seoul ana, pemimpin 14 ijol-ijolan Crypto domestik kalebu Bithumb, Upbit lan OKCoin announced aturan. Padha anggota saka blockchain Association Korea.

asosiasi bakal mriksa sistem saka 14 ijol-ijolan lan sangang newcomers kanggo ndeleng yen sistem ketemu aturan. Nanging pengawasan bisa duwe impact winates amarga aturan sing ora ngiket.

Anggota sing mestine kanggo ngirim laporan poto-pengawasan kanggo asosiasi dening 8 May. Kanggo menehi bagian, asosiasi bakal miwiti pengawasan saka anggota diwiwiti 1st May.

“Aturan-aturan iku syarat dhasar kanggo mesthekake transaksi Crypto transparent,” Jarene sing resmi asosiasi.

 

siji komentar

  1. Terrific work! This is the type of info that should be shared around the net. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my site. Thanks 🙂

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *