investor Crypto Japanese bisa ngadhepi nganti 55% tax ing bathi

Agensi Tax National Jepang mrentah pungkasan taun sing ibukutha hasil ing dagang cryptocurrency sing wangun “income aneka,” investor sing saiki dibutuhake kanggo wara-wara bathi ing filings tax taunan amarga Feb. 16-Maret 15.

Boten kados winnings ing saham lan duit manca, kang ndhaftaraké watara 20 persen, Peneng Jepang ing bathi saka dhuwit virtual nganggo saka 15 persen kanggo 55 persen. Jumlah ndhuwur ditrapake kanggo wong pangentukan taunan 40 yuta yen ($365,000).

Kanthi ora hasil tax ibukutha ing investasi long-term in dhuwit virtual ing sawetara yuridiksi kalebu Singapore, sakepel investor-sugih cryptocurrency wis ngiwa Japan, ngandika Kengo Maekawa, eksekutif Shiodome Partners Tax Corp.

Potensial revenue-mundhakaken kanggo pemerintah Jepang bisa dadi wujud. Ing sasi anyar bab 40 persen kabeh dagang ing Wikipedia wis marang yen.

Ing sawetoro wektu, agensi tax wis nggawe sawijining basis data ing investor cryptocurrency lan tim adhedhasar ing Tokyo lan Osaka sing ngramut watch cedhak dagang elektronik.


Pengarang: Sara Bauer


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *