Islam ngandika Bitcoin cecek ing aturan Sharia

A Pranyatan anyar dening sarjana Islam sing Bitcoin cecek karo Sharia hukum bisa dadi sabab konco dina $1000 rega mundhak, mbukak pasar kanggo investor Muslim sing padha sadurunge yakin yen cryptocurrency ing berkualitas minangka dhuwit miturut hukum Sharia.

Bitcoin tumiba ing ukara tartamtu saka dhuwit ing Sharia hukum - apa sing dadi wiyar minangka itungan dening masyarakat utawa tugas pamaréntah.

Mufti Muhammad Abu Bakar, penasehat Sharia lan pejabat selaras ing Blossom Finance ing Jakarta, diterbitake sing ngatur kertas sing ing kasus tartamtu, Bitcoin tenan bisa dadi Halal (dileksanakake).

Lan Kutipan maca:

"Ing Jerman, Bitcoin dikenali minangka itungan legal lan mulane utawi minangka dhuwit Islam ing Jerman. Ing negara-negara kayadéné AS, Bitcoin kurang status babakan dhuwit legal resmi nanging Ditampa kanggo pembayaran ing macem-macem bakul, lan mila utawi minangka dhuwit umume Islam. "

Salajengipun, Bitcoin lan teknologi blockchain kempal uga karo ideologi Sharia. Cilik cadangan banking endi kepemilikan saka dhuwit melu iku asil saka “silihan UNETHICAL” (rz) pareng. Amarga blockchain dumadakan mbuktikake kepemilikan, iku bener maneh cecek karo Sharia saka banking, lan iki kabeh kalebu ing kertas diterbitake dening Mufti Muhammad Abu Bakar.

 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *