exchange Crypto Indian Coinsecure disusupi

Coinsecure, ijol-ijolan cryptocurrency Indian, ngandika saklawasé $ 3M padha dicolong saka wallet Bitcoin sawijining, paling gedhe kacarita supaya adoh ing pasar digital itungan negara kang.

Coinsecure, kang liwat 200,000 kedhaftar dagang ing platform sawijining dina, bilih sak 438 Bitcoins, kang padha disimpen ing dhompet virtual sandi dilindhungi padha siphoned mati menyang panggonan sing ora dingerteni ing internet sawise rincian padha trocoh online.

"We Getun kanggo informasi sing dana Bitcoin kita wis kapapar lan koyone wis siphoned metu menyang alamat sing njaba kontrol kita,"Perusahaan ngandika ing statement dikirim sawijining situs.

Coinsecure ngandika iku bakal ijol pelanggan kanggo losses saka dana sawijining ana.

 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *