Carane Market ICO bakal ngganti ing 2018?

pasar ICO

2017 weruh wutah mbledhos ing nomer ICOs, minangka cara revolusioner kanggo narik kawigaten investasi. taun iki 234 proyèk ICO wis wungu luwih saka $3.7 milyar, karo sisih paling owahan saka total investasi kang kesengsem saka Mei kanggo Oktober, miturut Coinschedule. Experts ngandel yen taun sabanjuré, Nanging, gaya iki bakal nolak lan pasar ICO bakal ngadhepi abang pinunjul lan di toto maneh.

Miturut Jerry Brito, Direktur Eksekutif organisasi nirlaba Coin-Center, pemerintah bakal nambah kontrol liwat sales koin. Iki taun Pasar US and Exchange Commission (SEC) bilih dhuwit recehan virtual utawa token sing ana utawa didol uga securities. Yen lagi securities, nawarake lan sale iki dhuwit recehan virtual utawa token ing ICO sing tundhuk ing hukum securities Federal. Ing gati, detik ngajokake biaya saka scam lan non-selaras karo aturan marang sawetara nglumpukake ICO. Brito mikiraken sing negara liyane, kang arep njupuk ngukur anti-scam, bakal tindakake kayata US.

Sing perlu kanggo dodolan token kanggo tundhuk marang aturan SEC, digabungake karo investor’ kepinginan kanggo kapercayan luwih, bisa mimpin menyang gaya anyar. ing 2018, bakal ndeleng emergence saka platform kanggo kurban token anyar sing bakal luwih nduweni ing token sadurunge lagi pareng didol, lan bakal bantuan investor nggawe pengadilan luwih bab mau.

Brito prediksi sing pisanan, platform iki mung bakal mbukak kanggo investor akreditasi.

dadi, minangka professionalizes industri, kita bisa ndelok yen gelembung ICO wis bledosan. Nyatane, sadhu sing bakal nunjukaké sing ana mung sithik apus. Minangka model pendanaan anyar, ICOs kene kanggo tetep.

Oliver Bußmann, ngedegaken lan ngatur partner ing Bußmann Advisory, presiden ora-kanggo-MediaWiki Crypto Valley Association lan mantan group CIO lan ngatur direktur ing financial Swiss nyekeli UBS, kuwat pracaya yen donya ICOs bakal dadi luwih diwasa ing 2018 minangka pemain liyane tradisional njaluk melu. Akibaté, padha nandur modal pengalaman IPO lan keahlian kanggo berkembang pasar anyar lan kabèh bisnis bakal kelet kanggo model luwih kabentuk lan luwih profesional saka investasi narik kawigaten.

Liwat 12-18 sasi sabanjuré, Aku nyana bakal ana kawicaksanan ICO kang, kayata bangunan buku, reregan, evaluasi wiwitan, lan ing. Kita wis dipunwiwiti kanggo ndeleng, bakal harder kanggo njaluk pendanaan mung ing mburi saka kertas putih. Investor bakal tanpa plans bisnis swara lan tingkat dhuwur saka transparan.

Kepala departemen technical ing Ripple, Stephan Thomas setuju karo bantahan ndhuwur, miturut kirim ing Quora (platform sosial nuduhake kawruh). Panjenenganipun sumerep akèh Paralel antarane gelombang ICO dina lan gelombang altcoin saka 2014. Ing gati, hype dhisikan bakal menehi cara kanggo ICO luwih nyata lan imbang; akeh ICOs kudu ngganti pendekatan kanggo narik kawigaten investasi. Mark Lurie uga pracaya sing sabanjuré taun bakal ana luwih akèh ibukutha lembaga sing kabeh bakal pindhah menyang proyèk kualitas.

Ana bakal Shakeout ing ICOs lan pesawat kanggo kualitas. Ana bakal tambahan ICOs ngendi sawetara bakal dhadha. Ana bakal luwih akèh ibukutha lembaga sing kabeh bakal pindhah menyang proyèk kualitas. Sing apa kedaden sak krisis financial karo sukan ibukutha lan babak usaha wutah, banget. Akèh perusahaan ora bisa mundhakaken dana sembarang, nanging wong-wong sing bisa ngunggahake dana iya iku ing valuations tenan dhuwur.

ing 2018, pamindhahan smartest ing bagean perusahaan nggawe ICOs lan Bitcoin-related produk bakal kanggo wean umum lan media mati “awis digital” konsep, minangka laporan Urip. Iku kiasan sing ora maneh ndadekake pangertèn, lan iku njupuk ing cara pangerten tepat kita saka teknologi anyar sing katon kaya dhuwit nanging tenan ora. Nanging peserta ICO kudu nggawe efforts gedhe tenan kanggo ngganti gambar saka industri. William Mougayar, a Investor Canadian kondhang, hebat, lan penulis pirang-pirang buku blockchain, nyariosaken bilih pasar ICO saiki lan token narik kawigaten pemain salah.

Ora mung iku Token 1.0 narik jinis salah proyèk, nanging uga narik kawigaten ing jinis salah wong sing ndeleng hasil opportunistic saka Spinning itungan, mundhakaken saka akeh lan janji rembulan, karo tanggung sethitik kanggo dicekel marang. Kawitan lan utomo, kita kudu revisit lan aplikasi inovasi dhasar saka blockchain ing. Banjur kita kudu kanggo netepke fungsi koin sanget, tanpa liwat-rekayasa Kapabilitas koin. We kudu sijine blockchain bali menyang rumus, lan ora koin ing.

Vitalik Buterin ngandika bab jenis anyar token uga. Iku manawa ing 2018-2019 jinis anyar saka token, ICO 2.0, bakal katon kanggo pasar ICO luwih diwasa.

Ana sawetara gagasan apik, ana akèh gagasan elek, lan ana sing akèh banget, gagasan ala banget, lan cukup sawetara apus uga. Aku nyana sing token 2.0 lan jinis barang sing wong bakal miwiti bangunan ing 2018 lan 2019 bakal, ing umum, dadi kualitas mesti luwih. Utamané yen kita miwiti ningali apa jalaran saka gelombang pisanan saka token sing ing tembung medium-kanggo-maneh.

pasar ICO