Jerman Ora. 2 plans exchange Simpenan kanggo pitepangan saka Crypto Trading App

The fintech lengen ngganti nyedhiyakake paling loro ing Jerman disetel kanggo miwiti app dagang cryptocurrency mengko taun.

app bakal kasedhiya ing September lan pisanan bakal kurban dagang support kanggo Bitcoin, Litecoin lan liyane cryptocurrencies.

app, disebut Bison, bakal gratis kanggo ngundhuh lan, miturut gawe, ora ngisi Fees dagang ing Bukak. A rancangan app lagi demoed sak gambar perdagangan ing Stuttgart minggu iki.

app Bison iku kawitan app dagang Crypto mobile karo backing Bursa Efek tradisional.

Powered by Boerse Stuttgart bisonapp.de

siji komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *