Mantan gawe saka Blockstream nggawe super ing blockchain

Machine akeh

Ben Gorlick lan Johnny Dilly kiwa tim Blockstream gawe kanggo bisa ing project dhewe saka pegatan komputer maya Machine akeh. Gorlick punika direktur technical, lan Dilli iku, arsitektur sistem.

Gawe sing pracaya sistem maya perlu dandan, lan akeh Machine nawakake solusi blockchain. A komputer maya pegatan bakal nggawe proses nggawe aplikasi ing Pamblokir sembarang luwih cepet lan luwih murah: “Apa kita digunakake ing bakal ngganti aturan dening kang lunak digawé lan mlaku,” Gorlick ngandika ing obrolan karo Coindesk.

Machine akeh

Proyèk melu saperangan perusahaan sing ana ing dhaftar Fortune 500 perusahaan, kalebu GE lan Anthem. Ing wayahe, gawe sing Testing sistem ing aplikasi kanggo mblokade ing Ethereum.

Minangka anggota mantan saka Blockstream, Ben Gorlik sumerep masalah karo kasunyatan sing banget angel kanggo nggunakake mesin blockchains kanggo nggawe produk luwih adhedhasar wong. Gambaraké asas saka sistem anyar, kang nyebut aplikasi-tanggalan. Biasane iku wis dibangun ing platform maya kayata Google Cloud utawa Amazon Web Services. Nanging saben-saben pangguna aktif, regi dipunparingaken saka pangembang. Gorlick pracaya sing sistem iki “purwakanthi”, kang ndadékaké kanggo biaya.

Ing efektifitas saka akeh Machine amarga kasunyatan sing sembarang user kegiatan wis bejat menyang bagéan lan banjur redirected menyang jaringan piranti, saben kang wis melu Processing. Mangkono, aplikasi wiwit lan nganggo program, nanging kedhaftar sing ora disambungake kanggo siji panyedhiya.

uga, kedhaftar saka aplikasi bakal bisa nampa ganjaran kanggo ngetokake program ing kabeh jinis piranti: laptop, Smartphone lan malah piranti “Internet iku”. komputer nggunakake idea saka “federasi kuwat”, kang Gorlick lan Dilly digawe ing Blockstream. Iku njamin sing kelenjar bakal nglakokaké kode bener.

Sanalika, gawe aplikasi basis Machine mangsa akeh ora malah kudu ngerti babagan program: Akeh App Studio ngijini sampeyan kanggo nggawe aplikasi nggunakake antarmuka video ing mode seret-lan-gulung.

“Nulis kontrak pinter muni medeni. We kudu mbusak alangan”, Ben pracaya Gorlick.

dadi, kanggo nggawe kontrak pinter Ethereum sampeyan bisa tanpa kawruh saka Solidity programming language. Lan ing mangsa layanan bakal ndhukung program basa liyane, kalebu Script Bitcoin.


Pengarang: Richard Abermann


7 Training blockchain Development Best, Lapangan lan Sertifikasi