perusahaan mining Bitcoin sepisan ing ijol-ijolan Simpenan Tel Aviv

tenan mining cryptocurrency Canadian Bitfarms wis rampung setunggal karo perusahaan Tel Aviv-kadhaptar nguripake perusahaan mining Crypto blockchain Mining Ltd., announced ing pakaryan babagan penyimpanan file menyang ana Stock Exchange Tel Aviv.

setunggal nggawe perusahaan pisanan karo cryptocurrency minangka bisnis sawijining inti kanggo bakal kadhaptar ing ijol-ijolan.

Perusahaan loro pisanan diumumake ing setunggal hasil-lan rencana kanggo dhaptar ing Stock Exchange Tel Aviv minangka perusahaan-in Crypto-fokus Desember 2017, nanging ngadhepi nliti saka pengatur Israel. ing Maret, perusahaan announced sing Authority Pasar Israèl rampung diselidiki menyang dados setunggal.

Bitfarms makaryakke papat fasilitas ing provinsi Quebec lan lagi bangunan pusat komputerisasi kalima.

 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *