Double Digit Losses Sweep Market Crypto Asset

Pasar cryptocurrency sing segara saka abang dina, karo kabeh ndhuwur 10 cryptocurrencies dening tutup pasar nglaporake pindho digit losses persentasi suwene 24 jam.

Bitcoin wis dropped 16 % liwat periode sing padha kanggo 10-minggu ngisor ngisor $8,000 lan bisa tampa pituwas paling awon minggu (luwih saka 25 %) wiwit April 2013. cryptocurrency nandhang tepak 30-persen ing Januari lan mudhun 45 % ing basis taun-kanggo-tanggal.

koin ether Ethereum iku mudhun dening 28 %. cryptocurrency wis kapandeng relatif tahan sadurungé iki minggu, kabaripun amarga arus modhal lembaga lan kaputusan Venezuela kang kanggo presale cryptocurrency petro ing platform ethereum. Nanging, bantheng genggeman katon wis weakened lan ETH nembe katon dagang watara $785.

Kangge, Ripple kang koin XRP rangking kaping tiga ing dhaftar goblok karo 35 gulung persen. cryptocurrency saiki wis tiba kanggo $0.635 - sawijining tingkat paling wiwit Dec. 15. Sing nderek wiwitan ala XRP kang kanggo taun, karo 49 persen tiba sak Januari.

sakabèhé, Kapitalisasi pasar total kabeh cryptocurrencies dijupuk bebarengan wis dropped luwih saka $100 milyar.

Luwih mudhun grafik, striking cathetan positif langka di kupeng pepeteng lan siksa, emas-digawe koin jenenge DigixDAO (DGD) stands metu sawise Duwe dikirim 30 persen hasil.


Pengarang: Richard Abermann


 

kiriman web: